Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne ösztönöznöm a párom hogy ne legyen olyan lusta?
Már lassan 2 éve együtt élünk a párommal, van egy kisfiunk is, aki most 1 éves. Az elején sokat segített, és igyekezett megkönnyíteni a dolgom, de az utóbbi időben azt vettem észre, hogy mindent már én csinálok. Ha megkérem valamire, akkor megteszi, de magától semmi nem jut az eszébe, és ez nagyon zavar engem. Próbáltam már beszélni vele erről, és megkérni arra, hogy legyen egy kicsit önállóbb, de sajnos süket fülekre találtak a szavaim. Egész nap én vagyok a kicsivel, ő 4-kor jön haza, akkor átveszi a gyereket, amíg megfőzök. Este, amikor a fürdetés ideje van, ő fürdik a gyerekkel, én pedig elpakolok addig, és mindent előkészítek az esti rutinhoz, aztán én felöltöztetem és altatom el a gyereket. Ezek után legtöbbször még kivasalok, kiteregetek, összepakolok a konyhában stb. Minden napom ugyanilyen, és már úgy érzem, kezdek kiégni. Tudom, az anyaság első pár éve a monotonitásról szól, de annyira örülnék, ha nem úgy viselkedne, mint a második gyerekem, hanem úgy, mint a párom, aki azért van, hogy együtt csináljuk a mindennapi dolgokat.
Mit csináljak most? Van erre jó megoldás?
Azokon mit lehet szeretni akik a saját gyereküket se szeretik amugymeg.
Es pasik ilyenek csak. Meg a ciganynök.
Kedves 16-os válaszoló nem 3 hónap után estem teherbe, már előtte 3 évig együtt voltunk. Nyilván együtt élve ismeri meg a másikat igazán az ember. Nem azért kértem itt tanácsot hogy beszóljanak hanem hogy segítsenek.
Nem végez kemény fizikai munkát, szerintem nem nagy elvárás hogy néha csináljon itthon is házimunkát. Én sem cseléd vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!