Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lehet úgy kényelmes a párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy kényelmes a párkapcsolat ha a 2 félnek ennyire eltérőek a szokásaik az otthoni öltözetet illetően?

Figyelt kérdés

Ha az egyik ahogy hazaér levetkőzik pucérra és csak úgy van otthon, míg a másik rendesen felöltözik (nem muszáj utcaiba, hanem otthoniba).

Itt ha az is felöltözik, aki szeret meztelenkedni, az neki lesz kényelmetlen. Viszont ha nem öltözik fel, az lehet zavarná azt, aki ruhában van. Hiába látják egymást meztelenül szex közben, vannak emberek, akiket amúgy zavar, ha a másik vagy ők folyton pucérak.

ma 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
ma 11:19
 2/8 anonim ***** válasza:
48%

Költözzön Afrikába, ahol vannak még civilizálatlan törzsek, akik még egy háncs szoknyával sem takarják el magukat.

És ha jön valaki, ő nyit ajtót? Az ilyen alak beteg.

ma 11:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom ez miért zavarna. Nekem tökmindegy moben van a párom amíg neki az jó.
ma 11:57
 4/8 A kérdező kommentje:

#2 Egyébként miért tartod betegnek? Elvégre a saját otthonában azt csinál, amit akar, ha meg ajtót kell nyitnia, akkor felkap gyorsan valamit.

(Nem rólam van szó, de én is viszonylag alulöltözve vagyok sokszor)

ma 12:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretek meztelen lenni, még nyáron a negyven fokban is van rajtam egy trikó és egy bugyi, de ez én vagyok. Ha a párom meztelenül érzi jól magát, akkor legyen úgy.

Amúgy mi nem "tirpákiában" élünk, nyilván, ha jön valaki, akkor gyorsan felkapunk magunkra valami ruhát, ennyi. De nehogy már a saját otthonunkban se lehessünk úgy, hogy nem kényelmes.

ma 12:10
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem a pár meztelen tagjának semmibe nem telik felvennie egy alsót. Ha mást mond, az kamu. Nem igaz már, hogy ezen múlik egy kapcsolat. Szerintem nem higénikus mindenhova levágni a pőre s--ged. Mondhatod, hogy rendesen tisztálkodsz, de az sehogy sem egy steril közeg.

Szóval szerintem ez alapból gáz..

ma 12:19
 7/8 anonim ***** válasza:
36%

S akkor éjjel-nappal csak azért megy a fűtés egész évben (kivéve nyár), mert a pár egyik tagja pucér, s még egy kényelmes valamit sem tud magára venni?

A legjobb testű valakit sem szeretném minden cselekedte közben, non-stop ruhátlanul látni.

ma 12:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, legyen otthon mindenki úgy, ahogy kényelmes neki. Mondjuk amikor leül csupasz s.ggel a kanapéra, legalább tegyen maga alá egy törölközőt 😀 Ennyi “elvárásom” lenne.
ma 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!