Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem válaszoltok üzenetekre, csak azért mert kényelmetlen telefonon pötyögni?
A barátom a munkahelyén kb fele-fele időt tölti terepen és a számítógép előtt, de ez mindig változó, hogy a nap adott szakaszában éppen mit csinál. Ha épp a gép előtt ül, akkor azonnal válaszol whatsappon, viszont ha nincs pc közelében akkor csak elolvassa az üzit, de nem válaszol. Akkor sem, ha aktuálisan épp lenne rá ideje, és erre az a magyarázata, hogy mert nem szeret telefonon pötyögni.
Szabadidejében ugyanez a helyzet, otthonról is csak akkor válaszol, ha a gép előtt van.
Lehetséges, hogy az elején beletette a maximumot az ismerkedésbe, most meg kiütközött, hogy valóban inkább a telefonálást vagy személyes beszélgetést preferálja.
Én nőként minél idősebb leszek, annál inkább fáraszt ez a chatelgetés meg a sablonos kérdések. Akkor inkább egy kávé mellett, értelmes témákról csevegjünk, ne kelljen már leírnom, hány deka szalámit vettem ma a boltban, ki volt hülye melóban, mikor ettem, stb. ... Egyszerűen személytelen a dolog.
Hát ha nem tudnám, hogy nem rólam szól a kérdező kérdése, azt hinném, hogy de.
És tényleg utálok telefonon pötyörészni.
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!