Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kényelmetlenül éreztem magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kényelmetlenül éreztem magam mert ő gazdag én meg nem illek a képbe?

Figyelt kérdés

Drága helyre vitt vacsorázni, mindenki luxusautóval (nekem 700.000 Ft-os van) előtte szintén egy drága közegben jöttünk-mentünk. Igazából nem éreztem jól magam.

Érdemes folytatni?

2022. jan. 27. 08:28
 1/10 anonim ***** válasza:
59%

Nem.

Most még elműködik az elején, de később ki fog bukni, és a párodat is elkezdi zavarni ez a különbség.

2022. jan. 27. 08:30
 2/10 anonim ***** válasza:
21%
Minek sirtál gazdag fasziért ha aztán semmi se jó?
2022. jan. 27. 08:31
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Hogyha valakivel nem érzed jól magad, nem érdemes folytatni.
2022. jan. 27. 08:44
 4/10 anonim ***** válasza:
26%
Az ő hibája h túl sokat keres, mondjuk ki na.
2022. jan. 27. 08:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Furcsa lenne ha bevinném az én egyszerűbb közegembe, amit én szeretek. Ő csak ezt a gazdag vonalat ismeri, lehet túl "koszos" lenne neki.
2022. jan. 27. 08:54
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ezt nektek kell lekommunikálni.

Az én családom jómódú (de nem gazdag) és mégis van egy autónk (főleg én használom) ami max 200 ezret ér, 20 éves. Viszont baromi jó állapotban van és csak karbantartani kell. Imádom vezetni.

Ezzel csak azt akarom érzékeltetni, hogy az autó ára nem minden. Ne ez alapján vonj le következtetéseket.

A másik, hogy nekem az a tapasztalatom, hogy többnyire azok az emberek tartják fontosnak, hogy a pénzzel villoghassanak, hogy megmutassák, hogy ilyen-olyan drága helyekre menjenek és megmutassák masoknak akiknek ez nagy dolog, aki amúgy nem igazán teheti meg.

Annak fontosak igazán a drága tárgyi dolgok akinek nincs sok pénze/nehezen engedheti meg.

A legtöbb igencsak jómódú/gazdag ismerősöm nem tartja fontosnak, hogy drága dolgokkal vegye körül magát vagy elköltsön egy étteremben több tízezer ft-ot.

De lehet csak én látom így.

Minden esetre kommunikálj vele. Ne hibáztasd v támadd le, csak mondd el, hogy hogy érzel. Ha amúgy működik, ne hagyd hogy ez tönkre tegye.

2022. jan. 27. 09:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ilyen kapcsolatom még 10 évvel ezelőtt. A pasi folyton sznob helyekre járt, többet költött egy hétvége alatt, mint én 1 hónapban. Nem kerestem akkor se rosszul, de ezt a színvonalat nem bírtam/akartam tartani. Elmondtam neki, hogy nem érzem jól magam így mellette. A mai napig nem érti, hogy mi volt a bajom. Ez van. 🙂
2022. jan. 27. 09:43
 8/10 kombika ***** válasza:
Beszéljétek meg. Nincs ebben semmi rossz. Téged ez a különbség nagy valószínűséggel sokkal jobban zavar, mint Őt. Ha Őt zavarná, akkor nem lenne veled.
2022. jan. 27. 09:57
 9/10 anonim ***** válasza:
22%
Gold digger. 🤮
2022. jan. 27. 10:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Voltam ebben a helyzetben. Nekem is kellemetlen volt, pláne mivel az exem folyton azt szajkózta ő milyen sikeres stb.. vett magának 9 millióért egy használt autót, nekem meg átkdött linken egy 200 ezres kocsit, hogy ezt talán meg tudnám venni.Nálam sose találkoztunk, mert ez neki nagyon szegényes környezet volt.( pedig sose volt bent, csak a ház kinézetéből gondolta) Nagyon megalázó volt, szét is mentünk.

Mostani párom nem kőgazdag, de nagyon jó a fizetése. Szöges ellentéte az exemnek. Nem néz le semmi miatt, megismerkedett a baráti körömmel, akiket megszeretett. Nálam többet vagyunk mint Nála. Ha együtt töltjük a hétvégét nem zavarja ha az én öregebb kocsimmal közlekedünk. És emelett fontosnak tartja azt hogy tanuljak, a jövőben szeretne velem együtt dolgozni.

2022. jan. 27. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!