Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köteles vagyok a párom gyerekével foglalkozni és nevelni?
Páromnak van egy 4 éves kislánya. Párom 34 éves férfi én 29 nő.
Amikor nála van a kislánya teljesen úgy érzem, hogy az egészet rám nyomja. Mivel nő vagyok foglakozzak vele stb. Őszintén én nem szeretnék a kislánnyal foglalkozni, nem az én gyerekem. Párom mondta, hogy nyugodtan neveljem, de nem gondoltam, hogy minden rám fog hárulni ebben az esetben. Teljesen el van kényeztetve a kislány. Mindent odaadnak és megvesznek neki csak ne sírjon/hisztizzen. Kapcsolatunk elején még játszottam vele, de az apja nem jön és nem kapcsolódik be csak leül és nyomja a PS-t. Így hát én elengedtem a dolgot. Most szoktatják bilire. Múltkor kérte, hogy töröljem ki a fenekét. Mondtam neki, hogy nem mivel nem az én gyerekem. Erre teljesen megharagudott. Fürdeni se tudok elmenni, mert a kislány mindig követ, kértem párom, hogy foglalkozzon már vele, amíg fürdeni szeretnék, de erre csak annyit mondott, hogy veled akar lenni és nem velem.
Szerintem, ha nem fogadod el a párod gyerekét, akkor nem igazán érdemes ezt a kapcsolatot fenntartani.
És igen, a férfi is elég fura.
35 vagyok, de eszem ágában nem lenne más gyerekét nevelni.
Hogyne. Van apja-anyja annak a gyereknek - itt az a nagy helyzet, hogy a pasid azért testálja rád a saját gyerekének a nevelését, mert ő szar apuka, akit nem érdekel és minimális energiát sem akar belefektetni.
Hagyd el, kérdező, és keress értelmes férfit. Lehetőleg gyerektelent. Hidd el, 29 évesen nem kell ez neked.
"hogy vagy kiveszi a részét az apai szerepből vagy feljelentem őt, hogy amikor nála van engem néz pesztunkának."
XDDDDDDDDD
Ez a pasi a közösgyereketekkel sem törődne, ha a sajátjával sem törődik. Téged sem néz semmiben, itt nem a gyerek a fő gond kettőtök közt. Párod sem pasinak, sem apának nem való.
A másik, hogy lehet 4 évesen nem szobatiszta? Most szoktatják bilire? Ez bőven késő? Hogy hogy járhat óvódba egyáltalán?
Egyik szülőjének sem tűnik fel, hogy ez nem normális?
Párom osztrák, nem magyar. Nem mintha ez számítana. De én úgy vettem észre, hogy nekik ez így könnyebb. Szegény gyereket csak passzolgatják ide-oda. Mondom esetek 99%ban a nagymamára van hagyva a gyerek.
Még a barátom kérdezte az elején, hogy tudnám e annyira szeretni a gyereket, mintha az enyém lenne. Elmagyaráztam neki szépen, hogy biztosan nem.
Rendben van, hogy segítek/segitettem neki, de ne én legyek már 100%ban állandóan vele, amikor nála van a kislánya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!