Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Köteles vagyok a párom gyereké...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köteles vagyok a párom gyerekével foglalkozni és nevelni?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy 4 éves kislánya. Párom 34 éves férfi én 29 nő.

Amikor nála van a kislánya teljesen úgy érzem, hogy az egészet rám nyomja. Mivel nő vagyok foglakozzak vele stb. Őszintén én nem szeretnék a kislánnyal foglalkozni, nem az én gyerekem. Párom mondta, hogy nyugodtan neveljem, de nem gondoltam, hogy minden rám fog hárulni ebben az esetben. Teljesen el van kényeztetve a kislány. Mindent odaadnak és megvesznek neki csak ne sírjon/hisztizzen. Kapcsolatunk elején még játszottam vele, de az apja nem jön és nem kapcsolódik be csak leül és nyomja a PS-t. Így hát én elengedtem a dolgot. Most szoktatják bilire. Múltkor kérte, hogy töröljem ki a fenekét. Mondtam neki, hogy nem mivel nem az én gyerekem. Erre teljesen megharagudott. Fürdeni se tudok elmenni, mert a kislány mindig követ, kértem párom, hogy foglalkozzon már vele, amíg fürdeni szeretnék, de erre csak annyit mondott, hogy veled akar lenni és nem velem.

szept. 3. 16:25
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:

Pont, hogy az anyuka nem akarta/akarja a gyereket. Párom anyukája, nagymama (így fogok hivatkozni rá) neveli és nála van legtöbbet a gyerek.

szept. 3. 17:04
 22/58 anonim ***** válasza:
100%

Annak a kislánynak talán pszichológus kéne. De amúgy megkérdezed tőle, hogy elveheted-e a játékait? Mert ilyen korban nagyon allergiásak rá főleg ha egykék a gyermekek.

Meg ha nem is bízik meg benned, nincs köztetek kötelék akkor persze, hogy nem adja oda.

Nem kell neked babrálni vele ha nem akarsz természetesen, de akkor a párod hagyd el és keress gyermektelen férfit.

szept. 3. 17:05
 23/58 A kérdező kommentje:

A kislány CSAK barbizni akar, semmi mást. Kérdezik, hogy ezzel nem akarsz játszani? Elkezd sírni, hogy nem. Vagy nem kérdezzük, hanem mondjuk neki, hogy gyere játszunk a labdával jó móka lesz stb. Nem, nem nem akar csak barbi.

szept. 3. 17:07
 24/58 anonim ***** válasza:
83%
Ez volt a legjobb pasi a felhozatalból?
szept. 3. 17:08
 25/58 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért mert a barbikkal kompenzál. Sajnálom őt nagyon.
szept. 3. 17:08
 26/58 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsot, meg fogok kérdezni.

Nem tudtam erről.

Én úgy látom, hogy ennek a gyereknek ADHD-ja van. Mivel az anyukának is van és szed is rá gyógyszert. De nyilván nem tudhatom, nem vagyok orvos csak vannak rá utaló jelek.

szept. 3. 17:11
 27/58 A kérdező kommentje:

Igen én is nagyon :/

szept. 3. 17:11
 28/58 anonim ***** válasza:
19%
Szereted a gyerekeket?
szept. 3. 17:13
 29/58 anonim ***** válasza:
100%

Itt a pároddal is alapvető gondok vannak.

Ez nem való apának, gondolom egyértelmű.

A gond, hogy neki már van gyereke, mégsem tudott felnőni ehhez a feladathoz.

szept. 3. 17:15
 30/58 anonim ***** válasza:
26%

Sajnos nem tudott, de még lehet, hogy változtatna csak nem veszekedéssel kéne rá hatni.

szept. 3. 17:16
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!