Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köteles vagyok a párom gyerekével foglalkozni és nevelni?
Páromnak van egy 4 éves kislánya. Párom 34 éves férfi én 29 nő.
Amikor nála van a kislánya teljesen úgy érzem, hogy az egészet rám nyomja. Mivel nő vagyok foglakozzak vele stb. Őszintén én nem szeretnék a kislánnyal foglalkozni, nem az én gyerekem. Párom mondta, hogy nyugodtan neveljem, de nem gondoltam, hogy minden rám fog hárulni ebben az esetben. Teljesen el van kényeztetve a kislány. Mindent odaadnak és megvesznek neki csak ne sírjon/hisztizzen. Kapcsolatunk elején még játszottam vele, de az apja nem jön és nem kapcsolódik be csak leül és nyomja a PS-t. Így hát én elengedtem a dolgot. Most szoktatják bilire. Múltkor kérte, hogy töröljem ki a fenekét. Mondtam neki, hogy nem mivel nem az én gyerekem. Erre teljesen megharagudott. Fürdeni se tudok elmenni, mert a kislány mindig követ, kértem párom, hogy foglalkozzon már vele, amíg fürdeni szeretnék, de erre csak annyit mondott, hogy veled akar lenni és nem velem.
Semmivel nem tudok rá hatni. Elmagyaráztam neki teljesen normálisan, hogy ez nem jó, ennek nem így kéne működnie. Ha megcsináltad vállalj érte felelősséget. És ezt csak a kiscsaj fogja megszenvedni (már most) a jövőben.
Annyira látszik és érződik, hogy nem érdekli a saját gyereke és ez annyira szomorú számomra. És egyben dühítő, mert mindent rám akar hagyni, de én meg nem hagyom magam és emiatt van egy csomó vita.
Nem igazán sajnos.
Volt, hogy haza estem reggeli munkából. Ő aludt a kanapén a kislány meg egyedül volt a szobájában és játszott. Addig én a gyerekkel foglalkoztam. Kb 2 óra múlva felébredt és elkezdett veszekedni velem, mert csípőre tett kézzel kérdeztem normálisan, hogy jól van e szüksége van valamire, mert lehet rosszul érzi magát. A csípőre tett kéz nekem kényelmes csak ezért csináltam. Ezen kiakadt és elkezdett velem veszekedni, hogy miért ilyen nagynak képzelem magam stb. Fogtam magam berántottam magam mögött az ajtót és hazamentem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!