Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ilyen penzugyi hozzáállás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen penzugyi hozzáállás okozhatja a kételyeimet?

Figyelt kérdés

Nem tudom jó lenne áttérni közös kasszára.

Igazán csak kajára kell költeni meg a saját cuccainkra.

Én alig veszek vlmit, ő viszont több mindent. Ennek nem mindnek látom szukségességét és ezek nem pipere cuccok.

Viszont ami igazán elgondolkodtat hogy közel 1,5éve havi 13ezer megy a semmibe mert nem foglalkozik az előfizetett videókkal ( ha lemondaná elveszne a régiekhez a hozzáférés), és nem is zavarja ez az egész..

tegnap 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Kicsit bővebben?
tegnap 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Nem írsz konkrétumokat.

"Én alig veszek vlmit, ő viszont több mindent. Ennek nem mindnek látom szukségességét és ezek nem pipere cuccok."

Bakker, nem arra vagyunk kíváncsiak, mit NEM vesz a párod, hanem, hogy mit vesz, ami szerinted felesleges.

"közel 1,5éve havi 13ezer megy a semmibe"

Mennyiből? Ha pl. nettó 800e Ft körül keres, akkor miért ne költhetne havi 13e Ft-ot arra, hogy bármikor megnézhesse a régi videóit?

tegnap 16:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen, el kell nezned, hogy olyan dolgokra kolti a penzet ami szamodra haszontalan, de neki nem az. Kozos kasszaba o is beletesz igy miert ne vehetne ki belole?
tegnap 16:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha azon pattogsz, hogy mikre költ a párod, akkor nem neked való a közös kassza. Az nem azt jelenti, hogy akkor felügyeleti jogod lesz az ő része felett.
tegnap 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz közös kasszát, ha nem értesz egyet a költéseivel? Bár én úgy gondolom a külön kassza sokszor arra van csak, hogy elfedje, hogy más pénzügyi kultúrájú emberek próbálnak együtt élni. Mi mindketten alapvetően spórolósak vagyunk de én nem tartom pocséklásnak, ha a párom költ a hobbijára, vagy én veszek arcápolási cuccokat.
tegnap 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerinted többet költ, meg feleslegesen, akkor ebből csak vita lesz. Jobb nektek a külön kassza.
tegnap 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:
51%

Bótos gyerek meg a műkörmös csaj ezredszerre.

Minek akarsz közös kasszát 10 év után? Miközben egyfeszt itt sírsz, hogy nem tud spórolni. Nincs min nyavalyogni, kell a plusz ok rá?

tegnap 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!