Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kinek mi jön be a más milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi jön be a más milyen hozzáállásból?

Figyelt kérdés

Előttem más kapcsolatában, albérletben lakott egy garzonban és rezsivel albérlettel együtt 60ezer ment el a többi pénzüket kajára és szórakozásra költőtték, 1év kivételével minden évben elmentek wellnessezni pihenni volt hogy egy évben 2szer is, jártak moziba, kávézgatni kirándulgatni strandokra és mivel Romániában lakott a csaj tesója őt is látogatták oda a vonat út 10ezer körül oda vissza. Én saját lakásban lakok hozzám költözött akartam volna vele közös hobbit pl hogy ne hizzak el, konditerembe járni a bérlet ára 5ezer drágálotta és mindig mindent drágálott és semmit se akart több ezret szórt el, édességekre mert ő filmek közben enni akart és semmit se tervezet velem lelkileg szinte bele roppantam abba hogy sehova nem jár el velem boltokon és postán kívül,és ami pénz van gyors kajára és édességre megy el mindig.

Nem értem velem mért teljesen más pedig se kövér nem vagyok se annyira gáz átlagos a külsőm.

#átlagos, csúnya, kihasznál
2020. máj. 12. 14:55
A kérdező szavazást indított:
Kevesebbet érek.
Csúnyább lehetek másoknál.
Kevésbé szeret vagy nem is szeret.
26 szavazat
 1/7 Lachesys ***** válasza:
100%
miert nem beszelsz vele? nyisd ki a kicsi szad h neked nem az a parkapcsolat h a monitor elott döglünk es zabalunk, es ha neki igen, akkor ezt tegye massal. ne legyel labtorlo es legyenek igenyeid mar na.
2020. máj. 12. 15:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A cél hogy olyan párkapcsolatunk legyen ami nem elvesz belőlünk, hanem feltölt, és ad.

Mindenki előtt ott a lehetőség hogy tegyen ezért.

Nyugodtan keress mást, ha vele ez nem megvalósítható....

2020. máj. 12. 15:11
 3/7 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem érsz kevesebbet és nem vagy csúnyább másoknál.

Nyugodtan mond meg neki, hogy te többre vágysz egy kapcsolatban annál, hogy otthon dekkoljatok és csak a posta legyen a közös program, és hogy neked ez nem elég. Nem kell követelőzni, meg hisztizni, hogy miért nem visz, vigyen el, hanem meg kell neki mondani, hogy drágám, én így érzem, nekem kellenek a közös élmények, nekem ez lapos és unalmas és ingerszegény és béna és kiábrándító.

Aztán ennek tudatában majd látod, hogy változik-e a hozzáállása vagy nem. Ha nem, akkor hagyd ott, menj barátokkal, vagy keress olyan partnert, aki szeretne veled menni ilyen helyekre.

2020. máj. 12. 15:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez kicsit úgy hangzik, mintha kihasználná veled az ingyen lakhatási lehetőséget, de úgy egyébként mást veled már nem szeretne csinálni. Ha nem tervez veled különösebben, és még programokat se szerveztek, akkor nem csak a jövőbeni életében nem szerepelsz a tervei között, de most sem akar veled időt tölteni. Kihasznál, magyarul.
2020. máj. 12. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs veled baj
2020. máj. 12. 16:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy együtt egy ilyen emberrel?
2020. máj. 12. 16:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Hiába veszekedtem vele, és mondtam el ezt neki, de ő a pénzzel jött hogy a másik csajjal több pénzük volt mint nekünk pedig mindig arra van pénz amire akarjuk, és hogy ő sima panzióba nem megy csak wellnessbe stb és minden drága és mért tán csak akkor bujok vele össze ha költ rám szóval mindenre van válasza mindent kiforgat és kimagyaráz.
2020. máj. 12. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!