Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó a hozzáállása a barátnőmnek?
Közösen visszük a háztartást elvileg. Szó szerint csinálom én is.
Viszont én úgy gondolom hogy a házimunka -nem akarom -kérdése ha fáradtak vagyunk ha nem vannak dolgok amiket muszáj elvégezni..
Sokat dolgozik barátnőm reggel 8tol este sokszor 9ig is. Ő képes a házimunka nem végzését ráfogni h sokat dolgozik, erre mondtam neki h enis sokat dolgozom de akkor is muszáj megcsinálni..
Nekem sem lenne erőm takarítani, ha este 9-ig dolgoznék reggeltől, nem csodálom, hogy ki van készülve. Lehetnél kicsit megertőbb ezekben az esetekben. Semmi nem történim, ha hétvégén pótoljátok be azt, ami kimaradt.
24/N
Én tényleg nem értem, hogy itt miért misztifikálják sokan túl a házimunkát. Laktam albérletben. Napi átlag fél óra mindenre elég volt, plusz hétvégén 1 óra. Milyen dolgokat kell naponta elvégeznetek, amik nem férnek bele este pár percbe? :D
Amúgy ha te is annyit dolgozol, akkor közöld vele, hogy húzós napod volt. Ha megbeszéltétek a felezést, akkor tartsátok is magatok hozzá.
Én meg nem értem az ilyeneket, hogy milyen putriban lakhatnak. Amit írsz, az kb arra elég, hogy ne legyenek patkányok....
Mondjuk azt se tartom jó iránynak, amit a kérdező képvisel...
Mi az pontosan, amit nem csinál meg, pedig elengedhetetlenül fontos lenne?
Te mennyit dolgozol?
Abban igazad van, hogy meg kell csinálni.
De nem kell egynap mindent. Az olyan apróságok, mint a mosás, mosogatás, főzés (már ha főztök egyáltalán) vagy elpakolni magunk után maximum 1 óra, ha ketten csinálják, fél óra se.
Viszont nyilván neki is van szabadnapja, amikor megcsinálhatja a rá osztott részt, én is sikítófrászt kapnék, ha este 9 után hazaesve a ronggyal és vödörrel várna a párom, hogy akkor még lefekvés előtt mossak ablakot.
Semmit nem csinál, vagy csak nem csinálja hétköznap?
Hétköznap én is érek haza 9-10 után sokszor, akkor engem se nagyon vesz rá senki semmire, de hétvégén mindig patyolat tisztára vakarom a lakást. Hétköznap annyit szoktam, hogy elindítom a mosogatógépet maximum.
De mégis mi férne bele? Egy gyors porszívózás sincs meg annyi idő alatt...
Mikor akarsz rendet rakni, port törölni, főzni, mosni, teregetni, vasalni, konyhát/fürdőt takarítani, mosogatni, satöbbi satöbbi satöbbi...?
Csak az ilyen egyszerűbbre gondolok mint kettőnk tányérjának elmosása vacsi után h ne maradjon éjszakára bűdösödni vagy egy gyors felmosás a kicsi lakásban vagy a kanapén megigazítani a plédet..comb tvzés közbe ruhát hajtogatni v elrakni a ruháját a szekrénybe..
Amikor van egy lazább napja hetente akkor se áll neki h munka után haza jön eszik és pl gyorsan felmos v elteszi a tiszta edényt hanem azt mondja h hadd pihenjen már kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!