Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adtam nyugtatót a barátnőmnek és most nagyon nyugodt. Ha kérdezek tőle valamit csak néz. Most meg már elaludt. Nagyon megijeszt. Ugye nem lehet tőle semmi baja?
Figyelt kérdés
Nagyon ideges volt. Mindent csapkodott. Kiabált.2018. aug. 25. 21:02
1/28 próbálokkedveslenni válasza:
Ugye nem a tudta nélkül adtál be neki nyugtatót? Mert ezért börtönbe is zárhatnak téged.
2/28 anonim válasza:
Valoszinuleg nem, ha nem ivott es nem allergias ra.
Mit es mennyit adtal neki?
5/28 anonim válasza:
Mennyiség függő. Várd meg, amíg elmúlik a hatása, ha emberi mennyiséget kapott.
7/28 anonim válasza:
Gondolom a nyugtatót neked írták...innentől kezdve akár a beleegyezésére is adhattad neki az veszélyes és felelőtlen. Sosem szedte, nem tudhatod, hogy reagál rá a szervezete. (esetleg nem e allergiás, nem e túl nagy a dózis...stb)
Mi volt egyébként? Ha Xanax, Rivotril, Frontin, simán túladagolható. (légzésleállás)
8/28 A kérdező kommentje:
Xanax
2018. aug. 25. 21:14
9/28 anonim válasza:
figyeld a légzését és a pulzusát amíg alszik..gyerekek a gyógyszer nem játék
10/28 anonim válasza:
Nyugi. Én több éves tolom a dolgokat. Ezeket úgy rakják össze, hogy nem lehet tőle meghalni.
Semmi baja nem lesz.
Reggelre jól lesz, vagy kicsit kába még.
A baj a raszokassal van. Én totálisan gyogyszerfuggo vagyok. A-tol, Z-ig mindent nyomok. És nehéz róla lejonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!