Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőmnek a betegségéből adódóan nem mehet bele a strandon az úszómedencébe, akkor szolidaritást kell vállalnom, hogy én sem megyek strandra?
26/F
Vagy, ha ennek ellenére én kimegyek azzal megbántanám? Azt mondja én attól mehetek nyugodtan, de én nem szeretném megbántani.
Nem kell szolidárisnak lenni vele. Ő is mondta, hogy nyugodtan menjél, nem fogod őt megbántani vele. Ne akarj beleképzelni olyan dolgokat ebbe, amik nem léteznek.
Attól, hogy pl. én menstruálok, attól a párom nyugodtan mehetek strandolni.
*valszeg a barátnőd is.
Ez lemaradt a végéről, utolsó voltam.
4-es, ugye pasi vagy, mert csak az lehet ilyen idióta.
NEM BIZTOS, hogy menzesz miatt van a baja a lánynak, ami miatt nem mehet a vízbe. (lehet felfázásra hajlamos, lehet bőrbetegség, bármi ilyesmi, nincs megoldva minden egy sötét törölközővel).
Tavaly kismama voltam, nem szívesen mentem volna be a medencébe. Ettől még mentünk strandra, szeretek napozni, ott is együtt vagyunk. Nem vagyok 3 éves, hogy sírva fakadjak, amiért én nem úszhatok. :)
Más kérdés, hogy mi az a betegség. Van olyan, amivel már eleve strandra menni se lehet, pl. fertőzés miatt. Ilyenkor is tudtok csinálni külön programot. Te mész strandra, ő meg csináljon olyat, amit te nem (annyira) szeretsz. Néha jó egy csajos nap, pasik nélkül. ;)
Nem vagytok összenőve, ha neki nem gond, te menj nyugodtan.
Milyen betegség?
Ha mondjuk allergiás a klórra, akkor menjetek természetes vízhez és meg van oldva..
Remélem nem a menstruációt említed "betegségként"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!