Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összetörtem a barátnőmnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összetörtem a barátnőmnek az egyik ajándékát amit az anyukájától kapott . Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már kb 10 éve kapta.
2018. jún. 20. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

Kérj tőle bocsánatot. Mást nem igazán tudsz tenni. Anyukája él még? Fontos ajándék volt? Megjavítani, kicsit funkciót váltani nem lehet?

Ha csak nem valamilyen nagyon szentimentális dolog volt, kicsit bánkódik majd miatta de nem lesz semmi gond. A használati tárgyak néha tönkremennek.

2018. jún. 20. 22:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem lehet megjavítani. Neki fontos volt. Nem él már az anyukája.
2018. jún. 20. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
57%

Direkt törted össze?

Ha nem, akkor nem tehetsz róla, ezt ő is meg fogja érteni. Nem a tárgyak a fontosak, hanem amit képviselnek. Jelen esetben egy már nem élő anyuka ajándékát.

Az én anyukám is nemrég halt meg, így át tudom érezni a dolgot. Ha látnám a páromon, hogy átérzi a dolog súlyát, és sajnálja is, akkor nem haragudnék. Valószínűleg eltenném a darabkáit még, amíg el nem tudom azokat is engedni.

Ha viszont direkt törted el, soha többé nem állnék szóba veled.

2018. jún. 20. 23:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérj őszintén bocsánatot! Ha első lendületben csalódott, és dühös lesz, vagy kiabál veled, eszedbe ne jusson visszakiabálni! Csak hagyd, hogy megnyugodjon, és szeretgesd. Teljesen természetes, hogy meg fogja viselni a dolog.
2018. jún. 20. 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:
57%

Ahogy a világ, így az az ajándék sem tart örökké.

Nem direkt volt, előfordul. Majd ő is biztos eltör valamit, ami neked kedves emlék. Én nem csinálnék belőle nagy ügyet.

2018. jún. 21. 00:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Anya is meghalt, ha a párom összetörné egy tőle kapott fontos tárgyamat, biztosan elsírnám magam, de nem haragudnék rá.

Véletlen, előfordul. :)

2018. jún. 21. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!