Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem azt az embert akit a világon a legjobban szerettem. Teljesen összetörtem, mit tegyek?
Velem is ugyanez a helyzet. Én is össze vagyok törve, sírtam, bőgtem. Szerintem próbálj meg ismerkedni másokkal, legyél a barátaiddal, sportolj valamit.
24/f
Tanulj belőle, ha mást nem tehetsz.
Biztos, hogy végleges? Talán még van remény...
Szörnyű érzés lehet :(
"egy helyen dolgozunk" - akkor nem vesztetted el :)
Egyszer voltam szerelmes, messzire költözött, 8 éve nem találkozta a lánnyal, jelenleg barátja van... az egyetlen probléma, hogy nem volt olyan infrastruktúrám, amivel ezt a távolságot áthidaljam, de pár hónap múlva már ez nem lesz akadály, a barátja meg... nagy játékosnak kell lenni, az a titok :)
27/F
Miben vagy hibás? Hátha te látod rosszul a dolgokat. Könyörgéssel, sírással csak szánalmat válasz ki a másikból semmi többet.
Érthető, hogy most a legrosszabb és lesz még 1 darabig.
https://www.youtube.com/watch?v=8eQWzXVw25s&t=814s
Nekem ez segített.
Soha ne sírj és könyörögj.
Lesz más.
#4-es vagyok.
Jó lepontoztatok, aki volt hasonló helyzetben, majd 40 év múlva ha tönkremegy a házassága, és romokban hever az élete, eszébe jut "Mi lett volna, ha...?" - Ha mondjuk küzd az első, és igaz szerelméért, ahelyett, hogy "lesz másik, biztos az is jó lesz".
Tudjátok, az életet csak egyszer lehet élni, visszapörgetni meg újrajátszani, na az az egy lehetetlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!