Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adtam nyugtatót a barátnőmnek és most nagyon nyugodt. Ha kérdezek tőle valamit csak néz. Most meg már elaludt. Nagyon megijeszt. Ugye nem lehet tőle semmi baja?
8 Mennyit adtál neki? mert ha ne szedte és többet adtál neki, akkor máris hivhatod a mentőket.
Én egyetlen egyszer vettem be 1 szemet, és 1,5 napig nem voltam magamnál, csak kóvályogtam. Pedig állítólag a legenyhébb volt 0,25%-os.
Attól függ hány mg-os...0-25, 0.5, 1mg? Mindenféleképpen figyelj rá, mert olyannak aki sosem kapott valószínűleg túl erős...
Ha ivott mellé tök mind1, melyik volt hívj orvost felerősíti a hatást.
Nem valószínű, hogy baja lesz.Ha csak 1 szemét adtál neki alszik egyet aztán kutya baja sem lesz.
Valaki írta, hogy nem játék.Amugy tényleg nem az,de boldog boldogtalannak felírják anélkül, hogy az orvos tudná, hogy milyen hatással van a betegre.
1mg
Figyelek rá
Az 1mg-os a legerősebb (jó létezik 2mg-os de az nyújtott hatású)....ebből kettőt adtál?....gratulálok. :S
(gondolj bele h a kezdő dózis 0.25mg...gyakorlatilag 8x kapta)
Én nem aludnék nyugton a helyedben. (Betegtájékoztatóban ez áll: Túladagolás esetén forduljon azonnal kezelőorvosához. Az előírtnál több tabletta bevételekor enyhébb esetekben, a tünetek közé tartozik az elmosódott beszéd, az álmosság, a mentális zavar, a levertség. Súlyosabb esetekben a mozgáskoordináció zavarai, alacsony vérnyomás, légzéscsökkenés, néha kóma és nagyon ritkán halál fordult elő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!