Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek meghalt az anyukája hogy tudnék neki segíteni?
Figyelt kérdés
Vagy mit csináljak? Hagyjam őt?2018. jún. 21. 21:46
1/3 anonim válasza:
Hagyjad?
Mondjuk legyél mellette és támogasd ahogy tudod. Segíts neki intézni a teendőket a temetés körül és éreztesd vele, hogy ott vagy mellette.
2/3 anonim válasza:
Mikor nekem is meghalt tavaly anyukám, párom mindig ott volt velem, amikor csak tudott. Meghallgatott, átölelt, sokkal jobban figyelt rám.
Támogasd, szeresd. Ha el mered lökni, akkor nem is szeretted igazán. Most minden szeretetre szüksége van.
Igaz, nálam pont úgy volt, hogy nem nagyon igényeltem a szeretet, inkább megvoltam egyedül, magamnak.
Úgyhogy ezt is vedd számításba, hogy lehet, hogy egy kicsit el fog hidegülni tőled, de ez csak a gyász miatt lehet.
De ez se biztos. Mindenkinél másképp jelenik meg a gyász.
Ajánlom figyelmedbe a következő cikket, segíthet mind a kettőtöknek:
3/3 anonim válasza:
Nagyon sajnálom :-( Mindenkinek más tesz jót.....de ha csak ott vagy vele és kisirhatja magát a válladon már az is segítség lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!