Barátnőm anyukája azt mondta a barátnőmnek, hogy reméli nem téveszti meg az én külsőm. Miért mondta ezt amikor mindent megadok neki és szeretem, szeretjük egymást? Irigykedik?
"Rendes embernek tartom magam" mindenki annak tartja magát a kirívó eseteket kivéve.
"minden káros szenvedélytól mentes vagyok." Ez az alap.
Kérdés, nem vagy:
irigy?
buta?
lusta?
féltékeny?
nagyképű?
öntelt?
stb, stb...
Kérdés, nem vagy:
irigy? Nem vagyok irigy,mindent megosztok a barátnőmmel.
buta? Kinek mi a buta?Nem tartom magam annak,hogy ki mit gondol erről azt nem tudom.
lusta? Na az emi nemmondható el rólam.
féltékeny? Egészséges persze hogy van
nagyképű? Nem vagyok az,barátnőm pont azért szeret többek közt,mert nem játszom az agyam.
Előző válaszolónak nem vagyok csúnya maradjunk annyiban,nem szoktam magamra használni a jóképűt,mert akkor nagyképűnek gondolnának.Mindenki eldönti hogy az vagyok e vagy nem.
öntelt?
ma 13:12
Nem tudom mit láthat,biztos vannak hibáim,de kinek nincs?
A lényeg hogy a barátnőmmel megértjük egymást,nem az anyukájával élek hanem vele.
ma 13:15
Úgy tudom volt igen valami rossz tapasztalat,de nem akarom azt itt kibeszélni,mert nekem sincs ahhoz közöm valójában.Nem mellesleg én ezek ellenére is kedvelem őt,hogy tudom nehéz neki valamiért engem elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!