A barátnőmnek az anyukája nem engedi meg hogy nálunk aludjon, mivel érhetnénk el hogy megengedje hogy nálunk aludhasson a barátnőm? ( normális válszok várok ) 12 L /13 L
Miért kellene ott aludnia??
Szülőként egy 12, 13 éves lányt én sem engednék máshol aludni. Otthon a helye.
Ne viccelj már 2-es.Már miért ne aludhatnának barátnők egymásnál.Mikor én kicsi voltam, 12-13 éves,nálunk is aludtak a barátnőim.Pizsiparti volt,filmet néztünk,fodrászkodtunk,énekeltünk,ruhákat próbáltunk stb..
Nincs ebben semmi rossz!
Azt tudom tanácsolni,hogy talán anyukád hívja fel a barátnőd anyukáját és beszélje meg vele,hogy had aludjon nálatok a barátnőd!
Talán így megengedné. :)
2-eske, gratulálok, remélem, mire gyereked lesz, változik a hozzáállásod, mert jelenleg idi.taságokat beszélsz.
Kérdező: hívja fel anyud az övét, ennyi.
Mellesleg soha nem értettem, mit kell ebből ekkora parát csinálni, én 7-8 évesen is már simán ott alhattam a bnőmnél és fordítva, sokszor 2-3 napot is.
Nekem sohasem engedték, hogy a barátnőimnél aludjak, se azt h ők itt. Sosem értettem igazán, hogy miért. :(
Szerintem anyukád beszéljen a barátnőd anyukájával, és úgy kérje meg, hogy nálatok aludhasson.
Második válaszoló vagyok, és három felnőtt gyerekem van.
Laza szülő voltam, aludtak a gyerekeim másnál, sőt nálunk is. Ismertem a szülőket. Azt hittem.
De nem tudtam, hogy annál a családnál szokás meztelenül élni az életet, ami nálunk nem volt divat.
Másik családnál olyan egészségesen étkeztek, hogy a vacsora már káros, tehát a gyerekem sem kapott.
Volt család, ahol bolhák voltak az ágyban..vagy valami más állat.
Ott lakott a demens nagyapa, aki éjjelente randalírozott.
Sorolhatnám. De 12 évesen nem feltétlen kell kitenni a gyereket egy esetleges traumának.
5-ös 9-esnek.
Ezért is írtam én is, hogy legyen meghívva az anyuka oda hozzájuk és nyugodtan nézzen szét, kérdezzen stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!