Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó a hozzáállása a barátnőmnek?
Közösen visszük a háztartást elvileg. Szó szerint csinálom én is.
Viszont én úgy gondolom hogy a házimunka -nem akarom -kérdése ha fáradtak vagyunk ha nem vannak dolgok amiket muszáj elvégezni..
Sokat dolgozik barátnőm reggel 8tol este sokszor 9ig is. Ő képes a házimunka nem végzését ráfogni h sokat dolgozik, erre mondtam neki h enis sokat dolgozom de akkor is muszáj megcsinálni..
Hétvégén nem érnek rá bizonyos dolgok???
9kor ne haragudj én sem állnék neki ha annyira kimerültem.
Amikor éjszakás vagyok a héten és nem tudtam aludni szombat este sem, akkor 1szer takarítottam ki teljesen a konyhát fürdőt wc-t, este 10ig csináltam. Akkor sem bírtam elaludni még.
De ilyen csak 1szer volt. Legyél megértőbb. Közös feladat, de baze, nem gondolod komolyan a nagy rendrakást este áll neki majd!? A tányéros oké, meg lehet tenni de ettől többet tényleg nem.
Fhúbasszus, de nem sikerül értelmezni, amit írok.
Oké, akkor mondjuk csak hetente egyszer porszívózok, az mondjuk egy óra.
Többi napon nem. De még mindig nem csak porszívózásból áll a házimunka.... Vagy valakinél igen? :D Szóval hacsak nem öntisztító a lakás, attól még a többi nap is simán rá lehet szánni 1-2 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!