Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jó a hozzáállása a barátnőmnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó a hozzáállása a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Közösen visszük a háztartást elvileg. Szó szerint csinálom én is.

Viszont én úgy gondolom hogy a házimunka -nem akarom -kérdése ha fáradtak vagyunk ha nem vannak dolgok amiket muszáj elvégezni..

Sokat dolgozik barátnőm reggel 8tol este sokszor 9ig is. Ő képes a házimunka nem végzését ráfogni h sokat dolgozik, erre mondtam neki h enis sokat dolgozom de akkor is muszáj megcsinálni..

2019. ápr. 9. 12:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
75%
És szerinted mindenki allergiás és naponta porszívózik? És mindenki egy homokbánya mellett él? Az emberek többsége heti 1-2x porszívózik és csak hétvégén mos. Én is így teszek, mégis tiszta a lakás és nem vesszük fel kétszer egymás után ugyanazt a ruhát.
2019. ápr. 9. 16:29
 22/25 anonim ***** válasza:
87%
Mi van, hogy másfél hétig nem takarítunk ki, mert 12 órában dolgozunk, éjjel is. Bocs, de inkább túlélünk, minthogy egyszer valamelyikük felbukjon a kimerültségtől. Majd ki lesz takarítva. Ja és nincs putri, mindig rend van és tisztaság amúgy. Csak valamikor kevésbé.
2019. ápr. 9. 16:31
 23/25 anonim ***** válasza:
Nekem vannak 24 oras ugyeleteim a korhazban. Ilyenkor kotelezo pihire vagyok fogva parom altal. De o rengeteget segit nekem a hazimunkaban. Het kozben 7 orat dolgozom, tartom az alap rendet, mert parom minden nap este 6 kor er haza. Kb 3x fozok egy heten vagy 2x, van mosogatogep, mosogep, ami tenyleg nagyon megkonnyiti a dolgunkat... Het kozben 1x 2x mosok, hetvegen megosztjuk a munkat, reggelit parom keszit, port torol, rendet rak, agyaz, pakol, en porszivozok felmosok, vizkotelenitek.. wc, kad, mosdok, tukrok pucolasa. Es kesz is.. Kb masfel ora. Termeszetesen egesz heten ha fozok lemosom a munkapadot, attorlom a konyhat, ha valami foltos lesz nem hagyom hetvegeig raszaradni. Szerintem ha valaki heti 1x alaposabban kitakarít nincs ideje a lakasnak leamortizalodnia,plane ha napkozben otthon sincs az ember. Gyerek nelkul persze :)
2019. ápr. 9. 23:09
 24/25 anonim ***** válasza:

Hétvégén nem érnek rá bizonyos dolgok???

9kor ne haragudj én sem állnék neki ha annyira kimerültem.

Amikor éjszakás vagyok a héten és nem tudtam aludni szombat este sem, akkor 1szer takarítottam ki teljesen a konyhát fürdőt wc-t, este 10ig csináltam. Akkor sem bírtam elaludni még.

De ilyen csak 1szer volt. Legyél megértőbb. Közös feladat, de baze, nem gondolod komolyan a nagy rendrakást este áll neki majd!? A tányéros oké, meg lehet tenni de ettől többet tényleg nem.

2019. ápr. 10. 07:59
 25/25 anonim ***** válasza:

Fhúbasszus, de nem sikerül értelmezni, amit írok.

Oké, akkor mondjuk csak hetente egyszer porszívózok, az mondjuk egy óra.

Többi napon nem. De még mindig nem csak porszívózásból áll a házimunka.... Vagy valakinél igen? :D Szóval hacsak nem öntisztító a lakás, attól még a többi nap is simán rá lehet szánni 1-2 órát.

2019. ápr. 10. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!