Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó a hozzáállása a barátnőmnek?
Közösen visszük a háztartást elvileg. Szó szerint csinálom én is.
Viszont én úgy gondolom hogy a házimunka -nem akarom -kérdése ha fáradtak vagyunk ha nem vannak dolgok amiket muszáj elvégezni..
Sokat dolgozik barátnőm reggel 8tol este sokszor 9ig is. Ő képes a házimunka nem végzését ráfogni h sokat dolgozik, erre mondtam neki h enis sokat dolgozom de akkor is muszáj megcsinálni..
#8: Miért, szerinted minden nap fel kell porszívózni? Elárulom, hogy nagyobb port kavarsz vele. Elég pár perc alatt felseperni.
Minden nap mosni és teregetni kell? Őszintén: Mekkora a mosógéped, hány emberre mosol? :D
Igen, minden nap, de nagyon max minden másnap fel kell porszívózni, ugyanis allergiás vagyok mindenre, és másképp nem tudok megmaradni a lakásban, plusz homokbánya mellett élni ezzel jár. Nem ver fel különösebben port, vagyis de, de arra van légszűrőnk. A szőnyeget megnézem, hogy sepregeted. :D
Mosni pedig persze hogy kell minden nap, egy nap mosok sötéteket, egy nap világosokat, egy nap törülközőket, egy nap ágyneműket, egy nap pedig a párom munkásruháit, meg is van az 5 nap. Néha munkásruhát kétszer is kell indítani egy héten. Ha valakinek nem "melós" a párja, akkor mondjuk egy-két napot megúszott.
Napi 10 órát dolgozom. Hétvégén 6-8 óra, mikor hogy.
Nem vagyok hajlandó este takarítani, pláne, hogy akkor állok neki átolvasni a szakmai cikkeket, követem a változásokat.
Tulajdonképpen miért kaptam 0%-ot? Valakinek fáj, hogy allergiás vagyok, vagy fáj, hogy nem járunk retkes göncökben, vagy mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!