Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jó a hozzáállása a barátnőmnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó a hozzáállása a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Közösen visszük a háztartást elvileg. Szó szerint csinálom én is.

Viszont én úgy gondolom hogy a házimunka -nem akarom -kérdése ha fáradtak vagyunk ha nem vannak dolgok amiket muszáj elvégezni..

Sokat dolgozik barátnőm reggel 8tol este sokszor 9ig is. Ő képes a házimunka nem végzését ráfogni h sokat dolgozik, erre mondtam neki h enis sokat dolgozom de akkor is muszáj megcsinálni..

2019. ápr. 9. 12:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%

#8: Miért, szerinted minden nap fel kell porszívózni? Elárulom, hogy nagyobb port kavarsz vele. Elég pár perc alatt felseperni.

Minden nap mosni és teregetni kell? Őszintén: Mekkora a mosógéped, hány emberre mosol? :D

2019. ápr. 9. 13:26
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát én megértem, ha szeretne szusszanni egyet munka után, ez igy nem élet, csak gürcölés
2019. ápr. 9. 13:29
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

Igen, minden nap, de nagyon max minden másnap fel kell porszívózni, ugyanis allergiás vagyok mindenre, és másképp nem tudok megmaradni a lakásban, plusz homokbánya mellett élni ezzel jár. Nem ver fel különösebben port, vagyis de, de arra van légszűrőnk. A szőnyeget megnézem, hogy sepregeted. :D

Mosni pedig persze hogy kell minden nap, egy nap mosok sötéteket, egy nap világosokat, egy nap törülközőket, egy nap ágyneműket, egy nap pedig a párom munkásruháit, meg is van az 5 nap. Néha munkásruhát kétszer is kell indítani egy héten. Ha valakinek nem "melós" a párja, akkor mondjuk egy-két napot megúszott.

2019. ápr. 9. 13:31
 14/25 anonim ***** válasza:
90%
Milyen jó,hogy itt mindenki ráér órákat takarítani egész nap.Ha egésznapos vagyok biztos nem csinálok semmit.Ha nem lenne kutya,macska,madarak a házban ennyit se kéne.
2019. ápr. 9. 14:09
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Napi 10 órát dolgozom. Hétvégén 6-8 óra, mikor hogy.

Nem vagyok hajlandó este takarítani, pláne, hogy akkor állok neki átolvasni a szakmai cikkeket, követem a változásokat.

2019. ápr. 9. 14:25
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te mikorra érsz haza? Mettől meddig dolgozol?
2019. ápr. 9. 15:17
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Én pl este nem takarítanék, max mosogatás. Takarítani természetes fényben szeretek, mert úgy látni igazán a port, a padlót stb...
2019. ápr. 9. 15:22
 18/25 A kérdező kommentje:
Hát én 9től 17ig majd utánna 23-2kozott.
2019. ápr. 9. 15:57
 19/25 anonim ***** válasza:
20%

Tulajdonképpen miért kaptam 0%-ot? Valakinek fáj, hogy allergiás vagyok, vagy fáj, hogy nem járunk retkes göncökben, vagy mi? :D

2019. ápr. 9. 16:14
 20/25 anonim ***** válasza:
51%
Nem az allergia miatt,hanem hogy olyan tisztának tartod magad.Mi nem szoktunk annyi koszt behordani a házba,hogy mindennap nagytakarítást kellene csinálni.Az allergia az teljesen más,az a része teljesen érthető.
2019. ápr. 9. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!