Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halogatja a házimunkát az utolsó percekig, normális hozzáállás ez?
Röviden a sztori, huszonéves pár, én vagyok a nő, ő a férfi. Másfél éve élünk együtt.
Ma 3-ig elvoltam dolgozni és megkértem, hogy mivel ő ma itthon van (estére megy csak dolgozni), így csinálja meg a fürdőszobát, én meg este majd porszívózok amikor ő elmegy.
Fél órával előbb végeztem, hazaértem és még neki se állt. Azt mondta most akarta elkezdeni.
Megszokta csinálni amit kérek tőle, csak mindig mindent az utolsó percre hagy, pedig sokkal egyszerűbb reggel letudni aztán egész nap pihenni. Szerintem.
Ő azt mondta, hogy nem teljesen mindegy, hogy mikor csinálja meg, hogy ha hazaérek készen lesz? A cél a fontos, nem az, hogy mikor áll neki.
Persze, de itt egy remek példa, mikor előbb hazaérek és még sehol nincs vele...
Szerintetek?
Mi az, hogy örüljek, hogy egyáltalán csinál valamit? Ne vicceljünk már.
Mindketten 160 órát dolgozunk egy hónapban, mindketten irodai munkát végzünk. Ugyanannyit fizetünk az albiba, rezsibe, kajába, programokba, mindent elosztunk és igenis ugyanannyit használja a lakást, mint én. Ergo teljesen egyértelmű, hogy a házimunka felét is kiveszi.
1-eske!
Te mit képzelsz magadról, hogy ilyet írsz egy nőnek?Azért mert a párom halogatja a házimunkát, én még szeretem ha megvan rendesen, időre csinálva.
Máskor ne írjál egy nőnek ilyet!
Jajj most látom, hogy ez félrement, nem erről a profilról akartam ide írni.
Sajnálom!
Bocsika!
Nézzétek el nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!