Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja lehet a barátomnak? Ha kint dolgozik, soha nem néz a lába elé,megbotlik.Ha ül az asztalnál a számítógép előtt,azt sem veszi észre,hogy elesik a kábelekben. Minden elkerüli a figyelmét,és ez idegesítő. De miért ilyen?
Figyelt kérdés
Soha nem figyel oda az ég világon semmire,sokszor még idegeneknek is azt a benyomást kelti,hogy nincs ki a négy kereke. Ha mondom,hogy menjen el orvoshoz,ő nem,mert nincs semmi baja. Nem hinném,hogy valaki felnőtt ember létére ennyire figyelmetlen legyen,hogy mindennek nekimegy,elesik benne, felrúgja,stb. Szerintetek agyi gondja lehet, vagy tényleg ennyire tesz mindenre maga körül?tegnap 13:20
1/7 anonim válasza:
Ha neurológiai gondra gondolsz, mint egy ólommérgezés vagy hasonló, ahhoz nem itt fogtok választ kapni hanem kivizsgáláson.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem,nem ilyesmire gondolok. Gyerekkorától van ez állítólag.
tegnap 13:43
3/7 anonim válasza:
Baj van a térlátásával esetleg? Szemészet eszetekbe jutott már?
4/7 anonim válasza:
Senki sem fogja tudni megmondani kivozsgálás nélkül. Lehet egyszerűen csak figyelmetlen, lehet folyamatosan elkalandozik és nem fogyel a lába elé (vagy akár figyelemzavaros). Lehet nincs térlátása, rejtett kancsal, lehet fülészeti gondja van és emiatt rossz(abb) az egyensúlya és minden kibillenti, akár egy minimális bucka is stb
Off: a lányomnak így derült ki, hogy vacak a térlátása 🤷🏼♀️. Ügyetlen volt, mindenben megbotlott stb. Közelre és távolra is jól lát, azokon a teszteken semmi gond nem volt. De a POLA teszten "megbukott", a kétszemes együttlátása (sztereo látás) nem jó, nem tudja felmérni a távolságokat.
5/7 anonim válasza:
Én is hajlamos vagyok ilyesmire, főleg akkor, ha valami nyomaszt. Nemrég kitöltöttem egy ilyen ADD/ADHD tesztet, és az jött ki, hogy érdemes lenne szakemberhez fordulnom.
6/7 anonim válasza:
Nekem is, mint a 3#-nak, a szemészet jutott az eszembe. E mellett lehet figyelemzavara, egyensúlyproblémája, jóindulatúan "hóbortos professzor" is, vagy érdektelenség.
7/7 anonim válasza:
Nem tornázik nem sportol nincs mozgáskoordinácioja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!