Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire szakító ok az,ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szakító ok az,ha nem tolerálom,hogy a párom 30x évesen a számítógépen játszogat,és nem dolgozik semmit a ház körül,és ez bosszant.Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés
Eljárok dolgozni, ő otthoni számítógépes munkát végez. Viszont,engem nagyon dühít,hogy ha hazaérek, még rengeteg dolgom van, kint is bent is, ő meg kijelenti,hogy ha "elfárad" akkor neki ez a kikapcsolódás. Nem tudom,hogy meddig vagyok képes ezt kibírni,vagy túlságosan felfújom a dolgot?
2023. febr. 6. 09:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%
Vissza a mamának az ilyent.
2023. febr. 6. 09:41
 2/22 anonim ***** válasza:
9%
Na ja, micsoda dolog ez, hogy nem a tűző napon kapálás vagy a fűnyírás a kikapcsolódás valakinek! PFUJ!
2023. febr. 6. 09:46
 3/22 anonim ***** válasza:
89%
2-ed, ha valaki nem akarja elfogadni a kerttel járó feladatokat, akkor nem kell kertesbe menni, csak mert az presztizs neki.
2023. febr. 6. 09:47
 4/22 anonim ***** válasza:
17%

3.

Ez mondjuk igaz. Vagy felbérelhetnének rabszolgát, aki megcsinálja ezeket. Itt vidéken vannak olyan öreg piások akik 1 üveg pálinkáért vagy egy ötezresért az egész kertet rendbeteszik.

2023. febr. 6. 09:48
 5/22 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nincs ezzel baj, ha az arányokat megtartja. A férjem nagy ps függő volt. DE lefektettük a szabályokat még az elején, hogy csak akkor játszhat ha a kötelességek letudva. Én is szeretnék pihenni, nekem is jár énidő, az nem oké, hogy csicskának néz. Megértette, megbeszéltük, így lett. Amióta megszületett a gyerekünk meg rá sem néz a ps-re.

Szóval az ilyeneket szerintem érdemes még az elején tisztába tenni. Ha oké, oké. Ha nem, akkor kuka. Nem vagy senkinek a cselédje, sem az anyja, hogy állandóan veszekedj vele, hogy segítsen.

2023. febr. 6. 10:10
 6/22 anonim ***** válasza:
94%
A számítógépes játék még önmagában nem lenne baj, de ha semmit sem segít be a háztartási munkákba és házimunka helyett csak játszik, az tényleg probléma, mert ő is ott lakik és nem az anyja vagy hogy mindent megcsinálj. Viszont ezt vele kellene megbeszélni, főleg ha már most nem bírod. Többször rászólni, megkérni. Nyugodtan. Aztán ha úgy sincs semmi akkor lehet határokat húzni, elmondani, hogy ha x-edikéig (ez lehet bármi, de ne túl rövid legyen mert az kevés az igazi változásra de ne is túl hosszú, mert akkor mindig halogatni fogja, mondván még sok idő van) nem változik ez meg az, akkor ez meg az lesz (ez rajtad múlik, hogy kalap-kabátot jelent, vagy azt hogy onnantól nem mosol/főzöl rá), a lényeg hogy tartsd be, legyél következetes mert ha nem, onnantól mégkevésbé vesz komolyan!
2023. febr. 6. 10:16
 7/22 anonim ***** válasza:
80%
Csak azt tudnám, hogy minek vagy együtt egy nagy gyerekkel. Én inkább elvagyok szingliként, minthogy ilyenekre pazaroljam az energiámat.
2023. febr. 6. 10:22
 8/22 anonim ***** válasza:
30%

Én azért némi túlzás-szagot is érzek a levegőben.

Most nem arról van szó, hogy mentegetni akarnék bárkit, aki a másikra hárítja a feladatokat. De itt már azon elcsúsztak a dolgok, hogy a kérdező zsigerből lenézi a párja munkáját. Minek vannak akkor együtt?

2023. febr. 6. 10:25
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

"Mennyire szakító ok az,ha nem tolerálom"

De még tolerálod, és közben fortyogsz. Így már nem sokáig lesztek együtt.

2023. febr. 6. 10:26
 10/22 anonim ***** válasza:
44%

Nálunk is hasonló a helyzet. Amúgy csinál mindent de nem rendszeresen, emiatt sokszor van hogy én is berágok, akkor megcsinálja. Aztán egy darabig tartja és egyre kevésbé, akkor megint berágok és így tovább.

De nála amúgy depresszió is van egyéb okokból (nem miattam), menekül a játékba, el a valóságból.

Szerintem nálatok is érdemes lenne megvizsgálni hogy mi van mögötte. Noszogatni hogy való életbe kapcsolódjon át mondjuk sport vagy ilyesmi.

Akkor valószínű többet is észrevenne maga körül a házi munkából.

Nálunk övé a mosogatás, és akármennyire áll a mosatlan én nem csinálom meg helyette. Ha gyűlik gyűljön. Ha megcsinálom akkor soha többet nem fogja, mert rájön hogy ha elég ideig szrik rá akkor a probléma megoldódik.

2023. febr. 6. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!