Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez hogy lehet, ha szakító ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hogy lehet, ha szakító ok lehet, hogy nem ugyanaz a hobbynk?

Figyelt kérdés
Barátomnál látom az elkeseredest, es szóban is mondja, hogy mennyire kulombozunk, mert nem ugyanaz a hobbynk. O szeret sportolni, elvárja hogy menjek vele, el is mentem, de mikor mondtam neki, hogy ez nekem megerolteto, es nem csinalnam rendszeresen, kiakad, mert azt varta, hogy nekem is tetszeni fog. Es ilyenkor mindig a szakitason gondolkozik, mert igaz elmegyek vele, de hogy nekem nem ez a hobbym. Miert kell, hogy ket embernek az legyen a hobbyja?
2017. júl. 13. 07:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

Jajj mar! Nalunk is ilyen kulonbozosegek vannak! En sportolok naponta,o nem. Ilyenek miatt nem szskitunk.

Mondd meg neki,h parkapcsolatban nem kell mindig ugyanazt csinalni!

N

2017. júl. 13. 08:13
 2/14 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem a sportolás nem csak hobbi.

Természetesen lehet hobbi szinten űzni (ahogy pl. én is csinálom), de ez a többi hobbinál egy kicsit több, ez életforma.

A rendszeres sportot nem tenném a bélyeggyűjtéssel vagy a hímzéssel egy szintre (direkt ilyen bugyuta példát mondtam).

A sportos életmódot nehezen lehet összeegyeztetni a nem sportos életmóddal, nekem is voltak korábban ebből problémáim és mindig szakítás lett a vége.

A jelenlegi párommal pl. együtt futunk, de amúgy más hobbijaink vannak.

2017. júl. 13. 08:18
 3/14 A kérdező kommentje:
De hogy kell, hogy legyen kozos erdeklodes, ezt mondta. Es be akarta bizonyitani,milyen jo a sport, es varta, hogy megtetszik nekem is. Mikor meglatta, hogy nem, gondolkozott a szakitason.
2017. júl. 13. 08:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Lol. Ez nagyon gyerekes. Nálunk vannak közös dolgok, vannak különbözőek, de nem kényszerítjük egymásra a másik érdeklődését. Nyilván kellenek közös pontok, de nem kell a másik klónjának lenni.
2017. júl. 13. 08:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakítsál. Ez nem hobbi, ez egy ostoba hittérítő.
2017. júl. 13. 09:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az exemmel a hobbijaink egyeztek, de máshogy. Mindketten szerettünk sportolni de mást. Mindketten szerettünk játszani gépen, de mást. És így tovább kb mindennel így volt. Ettől függetlenül jól kijöttünk, más miatt lett vége.
2017. júl. 13. 09:50
 7/14 anonim ***** válasza:

Kell legyen közös érdeklődés. Egymás érdekeltsége? O.o

Már ennek elégnek kéne lennie. Aaahj.., de sokat kell tanuljatok még.

Nem hobbinak kell lennie e közös érdeklődésnek. Főleg nem 1 darab kiválasztott valaminek.

Miért nem harcművészet gyakorol? Azt minden ember megszereti előbb-utóbb, mikor rájön filozófiájára.

2017. júl. 13. 10:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Kissé önző a párod és gyerekes...egyáltalán nem ettől függ, hogy jól működik egy kapcsolat, persze s közös hobby jó dolog, én így ismertem meg a mostani páromat, de nem alapfeltétel...
2017. júl. 13. 11:41
 9/14 anonim ***** válasza:
55%

A sport nem hobbi, hanem életmód, ezen nincs mit magyarázni.

Ha a kérdés másképp lenne feltéve, hogy miért nem akar az edzőtermes fehérjemacsó duci-lusta barátnőt, akkor rögtön mindenki helyeselne, hogy hát igen, ha nem egyezik az életfelfogás, akkor ne erőltesse...

Általánosságban a kérdésre válaszolva, a közös hobbi nem kötelező, de nagyon nem árt, ha van. Persze nem kell mindent együtt csinálni, de ha nincs közös érdeklődés semmilyen téren, akkor hosszú távon baromi nehéz egyeztetni a dolgokat.

2017. júl. 14. 08:08
 10/14 anonim ***** válasza:
nem kell ugyanannak lennie, de kell h legyen átfedés, közöd tevékenység, amit mindketten élveztek
2017. júl. 14. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!