Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy lehet, ha szakító ok lehet, hogy nem ugyanaz a hobbynk?
Jajj mar! Nalunk is ilyen kulonbozosegek vannak! En sportolok naponta,o nem. Ilyenek miatt nem szskitunk.
Mondd meg neki,h parkapcsolatban nem kell mindig ugyanazt csinalni!
N
Szerintem a sportolás nem csak hobbi.
Természetesen lehet hobbi szinten űzni (ahogy pl. én is csinálom), de ez a többi hobbinál egy kicsit több, ez életforma.
A rendszeres sportot nem tenném a bélyeggyűjtéssel vagy a hímzéssel egy szintre (direkt ilyen bugyuta példát mondtam).
A sportos életmódot nehezen lehet összeegyeztetni a nem sportos életmóddal, nekem is voltak korábban ebből problémáim és mindig szakítás lett a vége.
A jelenlegi párommal pl. együtt futunk, de amúgy más hobbijaink vannak.
Kell legyen közös érdeklődés. Egymás érdekeltsége? O.o
Már ennek elégnek kéne lennie. Aaahj.., de sokat kell tanuljatok még.
Nem hobbinak kell lennie e közös érdeklődésnek. Főleg nem 1 darab kiválasztott valaminek.
Miért nem harcművészet gyakorol? Azt minden ember megszereti előbb-utóbb, mikor rájön filozófiájára.
A sport nem hobbi, hanem életmód, ezen nincs mit magyarázni.
Ha a kérdés másképp lenne feltéve, hogy miért nem akar az edzőtermes fehérjemacsó duci-lusta barátnőt, akkor rögtön mindenki helyeselne, hogy hát igen, ha nem egyezik az életfelfogás, akkor ne erőltesse...
Általánosságban a kérdésre válaszolva, a közös hobbi nem kötelező, de nagyon nem árt, ha van. Persze nem kell mindent együtt csinálni, de ha nincs közös érdeklődés semmilyen téren, akkor hosszú távon baromi nehéz egyeztetni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!