Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy lehet, ha szakító ok lehet, hogy nem ugyanaz a hobbynk?
Figyelt kérdés
Barátomnál látom az elkeseredest, es szóban is mondja, hogy mennyire kulombozunk, mert nem ugyanaz a hobbynk. O szeret sportolni, elvárja hogy menjek vele, el is mentem, de mikor mondtam neki, hogy ez nekem megerolteto, es nem csinalnam rendszeresen, kiakad, mert azt varta, hogy nekem is tetszeni fog. Es ilyenkor mindig a szakitason gondolkozik, mert igaz elmegyek vele, de hogy nekem nem ez a hobbym. Miert kell, hogy ket embernek az legyen a hobbyja?2017. júl. 13. 07:53
11/14 omba válasza:
És, ha ú súlyemelő, a te hobbid meg a szinkronúszás, akkor van közös hobbitok?
12/14 A kérdező kommentje:
Nincs es ez a baj, hogy nem birja elviselni,hogy nekem nem tetszik az o hobbyja.
2017. júl. 16. 16:53
13/14 anonim válasza:
Ez nem ok hanem kifogàs. Elég buta és önző pàrod van.
Persze kell közös érdeklődés egy kapcsolatba, legalàbbis jó ha van, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehetne a 2 félnek olyan hobbija amit mindenki a maga szórakozàsaként űz egyedül.
Nàlunk pl mindketten imàdunk olvasni, több szàz könyvünk van màr itthon, illetve nagyon szeretünk sorozatokat nézni . Együtt is mert vannak közösen nézettek, és külön külön is. Illetve együtt szoktunk jàtszani a kedvenc netes jàtékunkkal is.. A hobbink viszont teljesen màs. Èn írok ( novellàk, kisregények, néha versek). a férjem pedig eljàr kàrtyàzni. Tiszteletben tartjuk egymàs hobbijàt és nem vàrjuk el, hogy a màsik szeresse. Önző dolog lenne.
14/14 anonim válasza:
#13 Ez vacak példa. Nálatok van közös érdeklődési kör, épp az imént soroltad fel. Az, hogy nem 100%-ban egyeztek, az egy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!