Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakító ok, ha nem érti meg, hogy nem akarok óvszer nélkül szexelni? Szeretem, hogy értessem meg vele?
1 hónapja vagyunk együtt, minden téren nagyon korrekt a srác, viszont már első alkalommal bepróbálkozott óvszer nélkül. Nem értette miért nem hagyom, elmagyaráztam az álláspontomat, hogy miért nem szeretném, egészen addig amíg nem kezdek el gyógyszert szedni.
Ennek ellenére másodjára is kérdés nélkül nekiállt óvszer nélkül szexelni, rá kellett szólnom, hogy nem így beszéltük. Minden egyes alkalommal eljátsza ezt, óvszert mindig én veszek, és mindig húzza a száját és próbál rávenni a védekezés nélküli szexre. Leültem vele beszélni, kifejtettem bővebben, hogy miért is nem szeretném anélkül, kb. vagy 5 érvet mondtam és kértem hogy értse meg. De kezd betelni a pohár nálam, úgy érzem nekem nem kell olyan férfi aki ennyire értetlen, és nem tisztel, plusz szerintem ez nagyon nem oké. Viszont megszerettem, és nem akarom emiatt elveszíteni…hogyan értessem meg vele?
Hát pedig ez lapát gyanús..
Elég sanszos hogy később másban is semmibe fogja venni a szavadat. Csak még egyenlőre eljátssza a jófiút, hogy beférkőzzön a lábad közé!..
Ha ennyire semmibe vesz, nem tisztel, nem figyel többedszeri elmondás után sem a kérésedre, akkor elég önző.
Ha nem érdekli sem az egészséged (nem tudjuk, miért ilyen módon szeretnél védekezni, de szíved joga és ha ráadásul eü oka is van annak, hogy pl hormonális fogamzásgátlót nem használhatsz, akkor meg pláne), akkor megintcsak semmibe vesz.
Ha neki kényelmetlen, mert lusta a f..rkára húzni, meg nyomja a dumát, hogy az nem olyan, meg jajj egy kicsi beteszem, az egy műveletlen tuskó, plusz a szokásos: semmibe vesz.
Jól teszed, ahogy teszed: ebben nincs apelláta, nem tisztel és te “viszed a bőröd a vásárra” egy nem kívánt terhességgel.
Megmondanám neki, hogy most utoljára mondom el: nincs behatolás gumi nélkül. Úgy vegye ezt komolyan, hogy ha még egyszer nem tisztel, bepróbálkozik, h..lyére vesz, repül.
Tartsd is be és rúgd le magadról az erőszakos gyökeret :D :D
(… egyébként egy téged, a kéréseidet semmibe vevő alakon mit eszel? Ha meg nem szereted te sem, akkor az a jó hírem, hogy sok normális férfi van, nem kell idiótákkal időt tölteni…)
nincs szex, amíg nem vesz magánka óvszert. Majd ebből tanul.
Engedd el.. nehéz, de aki ennyire csökönyös ebben, az a gyereknevelésből se venné ki a részét úgy se.
Ez valami kamunő kérdés megint? Ugyanis mi mind tudjuk hogy ez erőszak. Mi az hogy nekiáll gumi nélkül. Ezt ki hagyja? Úgy rúgjuk le magunkról az ilyet hogy megemlegeti. Majd biztos egy féreg miatt megyek abortuszra aki úgy dönt hogy nem érdekli hogy gumit akarok hanem "nekiáll".
Remélem tényleg hogy csak a szokásos kamu amit pasi írt ki butanőnek kiadva magát.
Szakito ok természetesen.
Az kevés, hogy te szereted ha ő nem képes tisztelni a döntésed.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó: Nem vagyok “kamunő”, sem “ butanő” sajnálom…
Sajnálom, ha megszeretted.
Az a baj, hogyha egy ilyen alap dologban nincs rád tekintettel akkor ő nem igazán érez hasonlóan és nem, hogy nem korrekt, hanem egy ritka nagy tapló. Főleg annak ellenére, hogy próbáltál vele erről beszélni. Ez nem egy olyan dolog amiről folyamatosan győzködni kellene a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!