Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakító ok, ha nem érti meg, hogy nem akarok óvszer nélkül szexelni? Szeretem, hogy értessem meg vele?
1 hónapja vagyunk együtt, minden téren nagyon korrekt a srác, viszont már első alkalommal bepróbálkozott óvszer nélkül. Nem értette miért nem hagyom, elmagyaráztam az álláspontomat, hogy miért nem szeretném, egészen addig amíg nem kezdek el gyógyszert szedni.
Ennek ellenére másodjára is kérdés nélkül nekiállt óvszer nélkül szexelni, rá kellett szólnom, hogy nem így beszéltük. Minden egyes alkalommal eljátsza ezt, óvszert mindig én veszek, és mindig húzza a száját és próbál rávenni a védekezés nélküli szexre. Leültem vele beszélni, kifejtettem bővebben, hogy miért is nem szeretném anélkül, kb. vagy 5 érvet mondtam és kértem hogy értse meg. De kezd betelni a pohár nálam, úgy érzem nekem nem kell olyan férfi aki ennyire értetlen, és nem tisztel, plusz szerintem ez nagyon nem oké. Viszont megszerettem, és nem akarom emiatt elveszíteni…hogyan értessem meg vele?
En biztos elmagyaraznam neki,h rahuzom a gyerektartast. Az a pasik remalma.
Dobalj szet gyerekruhat mindenhol!! Vidd el vasaroltass magadnak gyerekruhakat! Aztan mondd meg,h a babakocsikat es terhesruhakat veszitek legkozelebb!! Jatssz neki kisbabas videokat!!!
Erre tuti kikeszul es elhuz arohadek!!!
2. Válaszoló vagyok ismét.
….a pasikád azzal érvel, hogy időben kiveszi?
Hány éves értelmi szinten van?
Te miért hagyod, hogy milyen TANULATLAN, BUTA hozzáállással hazardírozzon a terhességgel? (…és ha MINDENKINÉL így csinálta és gondolom nem STD teszttel ismerkedett, mert “őőőő biztos neeeem”, akkor megintcsak ott tartunk, hogy ez az alak egyszerűen SÖTÉT, KÉPZETLEN),
2023 van, már az általános iskolások idejében is előkerül a téma, hogy a megszakításos “védekezés” csak akkor jó megoldás, ha a párnak nem probléma a terhesség, ahol tk. Jöhet a baba… az, hogy eddig még nem jött neki össze… nos ez olyan, mint a tőzsde… múltbeli eredményekre jövőt alapozni…
Gratulálok mindkettőtöknek, komolyan.
Kérdező: ennyire ne legyél már kiéhezve, hogy elnézed ezt az egész hozzáállást egy TANULATLAN, BUTA férfinek (a védekezés, megtermékenyítés alap dolgaival a 12 évesem is tisztában van!). Kell ez a színvonal neked?
Ha igen, akkor viseld, rettegj, szedjed a lórúgásnyi esemény utáni tablettákat zsákszámra vagy vállalj be egy értékrendjében ingatag lábakon álló “szupcsi-lávcsi” 5 perces kapcsolatba egy “babucikát” mert aaaaaanyyyyira szeretitek egymást… majd jön a CSOK-kal :D :D :D
…ha viszont egy cseppet is normális vagy (a kérdésből erre következtetek), akkor nincs kérdés. Túl sok időt pazarolni idiótákra, TANULATLAN, BUTA emberekre nem kifizetődő semmilyen életkorban.
Nem kell ezt többet ragozni. Ha megfelel így neked, akkor tedd tönkre a saját életed, egészséged és görcsöld végig az együttléteket, mert kiállni magadért luxus… hát nem tudom, egyetlen f..sz sem ér ennyit :D
Miért a 8-ast, 14-est, 33-ast kell lepontozni? Teljesen igaza van. Ilyen pasit, ha nem érti meg maximum a 2. elmagyarázásra, le rúgjuk magunkról nem még szexelünk vele. Rég ki kellett volna dobni.
Butus, naiv vagy kérdező. Ez a srác Téged nem szeret és főleg nem tisztel. Nem akar elveszteni, de nem azért mert szerelmes Beléd. Még az óvószert is megveszed, hogy kiszolgálhasd. Szép. Hosszútávon Ő nem partner, nem társ. Inkább most dobd ki, mint később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!