Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakító ok, ha nem érti meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakító ok, ha nem érti meg, hogy nem akarok óvszer nélkül szexelni? Szeretem, hogy értessem meg vele?

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyunk együtt, minden téren nagyon korrekt a srác, viszont már első alkalommal bepróbálkozott óvszer nélkül. Nem értette miért nem hagyom, elmagyaráztam az álláspontomat, hogy miért nem szeretném, egészen addig amíg nem kezdek el gyógyszert szedni.

Ennek ellenére másodjára is kérdés nélkül nekiállt óvszer nélkül szexelni, rá kellett szólnom, hogy nem így beszéltük. Minden egyes alkalommal eljátsza ezt, óvszert mindig én veszek, és mindig húzza a száját és próbál rávenni a védekezés nélküli szexre. Leültem vele beszélni, kifejtettem bővebben, hogy miért is nem szeretném anélkül, kb. vagy 5 érvet mondtam és kértem hogy értse meg. De kezd betelni a pohár nálam, úgy érzem nekem nem kell olyan férfi aki ennyire értetlen, és nem tisztel, plusz szerintem ez nagyon nem oké. Viszont megszerettem, és nem akarom emiatt elveszíteni…hogyan értessem meg vele?

2022. dec. 5. 19:31
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogyha egy vazektómiát bevállal, akkor örömmel fekszel alá.
2022. dec. 5. 23:47
 22/38 anonim ***** válasza:
11%
Miért feltételezed, hogy a nő van alul?
2022. dec. 5. 23:57
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
fogyatékos (értelmi)
2022. dec. 6. 00:55
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gondolkodás nelkul kuka az olyan here, aki el tudná viselni a tényt, hogy miatta át kell élnem egy hosszú,megalázó, ijesztő, fizikailag rettenetesen fájdalmas procedúrát, az abortuszt, mert ő inkább teherbe ejtett, csak ne kelljen gumit húzni.. Undormány hányadék az ilyen.
2022. dec. 6. 01:13
 25/38 anonim ***** válasza:
9%
#24 Ő gumi nélkül szexelt tapintatossági célzattal, te meg egy gyerekkel gazdagodtál!
2022. dec. 6. 01:16
 26/38 A kérdező kommentje:
Azzal magyarázza, hogy meg kellene bíznom benne, mert ő figyelni fog és kiveszi időben…meghogy semmi sem 100% osvédekezés és itt is kb nulla az esély, mert figyel. Es o mindenkivel igy csinalta es senki sem lett terhes
2022. dec. 6. 01:38
 27/38 A kérdező kommentje:
Meg hogy szerinte túlaggódom, és sokkal nagyobb élvezet lenne mindkettőnknek
2022. dec. 6. 01:40
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Arról hogy az előváladékban is lehetnek elég nagy eséllyel spermiumok, arról ő nem hajlandó tudomást venni?
2022. dec. 6. 01:43
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

A megszakítás nem védekezés. Az előnedvben is lehetnek életképes spermiumok, amit nem tud “figyelemmel” befolyásolni. A gumi 100x biztosabb, mint a megszakítás. Ezt mindenki tudja, aki csak fél füllel is odafigyelt általánosban a felvilágosító órán.

Arról nem is beszélve, hogy a gumi a fertőzésektől is véd. Ha mindenkivel simán csinálja, honnan lehet tudni, hogy nem szedett össze valamit, amivel csak tünetmentes?

Hagyd ott. Nincs tekintettel rád, semmibe veszi az (amúgy jogos) aggodalmadat, és a saját élvezetét veszi előbbre a te biztonságodnál. Úgy kell az ilyet kib*szni, mint macskát szarni.

2022. dec. 6. 01:48
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Egy hülye idióta a pasid, hagy ott. Ez tipikusan az a fajta, aki ha csinálna neked egy gyereket akkor meg otthagyna egyedül aztán rádbízza, hogy elveted-e vagy hazavágd az életed azzal, hogy egyedül neveld fel a gyereket vagy vetesd el.

Ráadásul ha több emberrel is így csinálta ki tudja milyen betegséget hordoz tünetmentesen. Sajnos amilyen igazságtalan az élet ezeknek sosincs semmi bajuk, de te rögtön elkapnál valamit.

Szakíts vele minél előbb. Nem szeret téged, csak az idődet pazarolod.

2022. dec. 6. 02:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!