Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ha a férjemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha a férjemnek már az érintése is zavar, nem akarok vele csókolózni,szexelni se ott már nincs mit tenni? Nagyon sokszor csúnyán viselkedett velem,egy ideje már nem szeretem. Nem vonzódok hozzá.

Figyelt kérdés

Sőt, már eszembe jutott hogy nem csak hogy nem szeretem, hanem utálom.

Sokszor morgott, kiabált velem. Pár napja mondtam neki (előtte is korábban de most komolyabban vette) hogy elköltözök albérletbe azóta próbál nem kiabálni morogni, gondolom megijedt. De már "hiába", teljesen kiábrándultam belőle.

Van 2 kicsi gyerek is. Arra gondoltam hogy egyszer velem lesznek majd, egyszer nála. A munkaidőm miatt jelenleg ő viszi őket oviba reggel, én meg haza.

Ez így nem házasság hogy nincs csók,szex, semmi. Ő akarna ,én egy ideje nem. Ha majd találok valakit akkor vele szeretném, nem szeretnék örökre így élni. Ez senkinek se jó. Csak a válás a megoldás, igaz? Mivel ez így nem házasság. Hiányzik az intimitás, boldogság,de vele nem. Már nem vonz,taszít. Csak sajnálom a lakást ahol élünk. Amiket vettünk.Közös néven van, így talán később váláskor van esélyem rá hogy visszaköltözhessek a gyerekekkel, igaz?

2022. ápr. 19. 13:20
 1/8 anonim válasza:
100%

A közös vagyon az fele fele ha csak nincs házassági szerződés.

A gyerekekről megegyeztek vagy a bíróság dönt, de ez elég rázós útnak tűnik ami előtted van.

2022. ápr. 19. 13:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan így vagyok csak a masik fél..

50múltam mire elhatároztam, hogy lépek... hagytam neki és a gyerekeknek a házat, mindent, ez tartott végig vissza, hogy mennyi pénzt beleöltem már a házba stb...

De bárcsqk leléptem vólna már 15éve... ujra felépíthettem volna simán az életemet és még boldog is lehettem volna fiatalon... ahelyett, hogy egy mérgező kapcsolatban raboskodok...

Egyszer mind neghalunk, és se a hazat, se semmit nem fogunk magunkkal vinni... kár ilyen amyagi javak miatt lemondani az esetleges boldogságról... és évekig, évtizedekig gyötörni magad, hogy egyszer majd talán kevésbé undorodsz tőle... elvesztegetett idő.

2022. ápr. 19. 13:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Totálisan elhidegültetek egymástól, innen már nagyon nehéz visszahúzni.

Ha nem lennének gyerekek akkor azt mondanám, hajrá lépj mielőbb mintsem boldogtalanságban kínozd magad. Így viszont hogy vannak gyerekek próbáljatok meg egy párterapeuta bevonásával adni még egy esélyt, hátha meg tud még valamit menteni. Bár lehet azt fogja mondani pár konzultáció után tényleg reménytelen a helyzet, jobb lezárni - ez esetben viszont segíteni fog hogy békésen váljatok el (a gyerekek miatt szükség lenne rá).

2022. ápr. 19. 13:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Ő nem akar elmenni párterápiára
2022. ápr. 19. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell békésen sem elvállni, de el kell válni... a gyerekek nem cukorkából vannak, mindent kibírnak.
2022. ápr. 19. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:
27%
te hidegültél el.. Minek kellettek a gyerekek akkor. Nagyon felelőtlenség és meggondolatlanság volt ez a részedről, nem beszélve hogy egy család apát, a társad teszed tönkre.
2022. ápr. 19. 14:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem hidegülhetett el szülés után x évvel? Te előre tudod, mit fogsz érezni 10 év múlva pl? Kétlem.

Sokszor morgott, kiabált velem

Talán ez nem annyira tesz jót az érzelmeknek, a házasságnak.

2022. ápr. 19. 14:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy voltam a volt vőlegényemmel, de szerencsére nekünk nem volt közös lakásunk, gyerekek sem születtek.

A végén már azt is gyűlöltem, ha hozzáért, mert egyszerűen a viselkedése, a sorozatos ordibálása, csapkodása is hisztijei miatt nem tudtam rá felnőtt emberként tekinteni. Olyan volt, mint egy dacos 5 éves, aki azért tud komolyabb sérülést is okozni, ha akar.

Valószínűleg akkor sem cselekedtem volna másként, ha vannak gyerekek, csak akkor nehezebb lett volna a procedúra. De ugyanúgy szakítottam volna.

2022. ápr. 19. 16:39

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!