Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakító ok, ha nem érti meg, hogy nem akarok óvszer nélkül szexelni? Szeretem, hogy értessem meg vele?
1 hónapja vagyunk együtt, minden téren nagyon korrekt a srác, viszont már első alkalommal bepróbálkozott óvszer nélkül. Nem értette miért nem hagyom, elmagyaráztam az álláspontomat, hogy miért nem szeretném, egészen addig amíg nem kezdek el gyógyszert szedni.
Ennek ellenére másodjára is kérdés nélkül nekiállt óvszer nélkül szexelni, rá kellett szólnom, hogy nem így beszéltük. Minden egyes alkalommal eljátsza ezt, óvszert mindig én veszek, és mindig húzza a száját és próbál rávenni a védekezés nélküli szexre. Leültem vele beszélni, kifejtettem bővebben, hogy miért is nem szeretném anélkül, kb. vagy 5 érvet mondtam és kértem hogy értse meg. De kezd betelni a pohár nálam, úgy érzem nekem nem kell olyan férfi aki ennyire értetlen, és nem tisztel, plusz szerintem ez nagyon nem oké. Viszont megszerettem, és nem akarom emiatt elveszíteni…hogyan értessem meg vele?
Hű. 3 személy szerint nem erőszak az hogy beteszik gumi nélkül miközben ők ezt nem akarják. Továbbá nem rúgnák le magukról.
Gratula (#8 voltam)
Viszont megszerettem, és nem akarom emiatt elveszíteni…hogyan értessem meg vele?"
Dehogy szeretted meg, max a nagy farkat meg a meno mano kinezetet akivel villog i tudsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!