Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak. Nektek ez szakítóok lenne?
Szóval az a helyzetem, hogy 24 éves lány létemre nagyon hullik a hajam. Betegség miatt, ami amúgy nem okoz semmi mást, reggel 1 szem gyógyszer és kész. Kivéve a hajhullást, ami néha ilyen, néha olyan.
Most éppen szörnyen depressziós vagyok miatta, mert már látszik a hiány és sokszor ha eszembe jut, elsírom magam.
A barátom támogat, mindig azt mondja, hogy addig megyünk amíg ez meg nem oldódik, meg hogy nem lesz semmi baj. De arra nem tud választ adni, hogy mi lesz, ha megkopaszodom. Mindig azt mondja, hogy sosem hagyna el, de ez most olyan, hogy még bízik a javulásban így könnyű ilyet mondani.
De mi van, ha valóban kihullik az összes hajam és úgy fogok kinézni mint egy szörnyeteg...
A szeretet nem a haj mennyiségén múlik. Ha emiatt depizel,
az felszínesség. Ha a barátod támogat, akkor ne aggódj e-
miatt.
Van ismerősöm, akinek a barátnője tolószékbe kényszerült.
20 év kellett ahhoz, hogy talpraálljon. Talpraállt. Addig
elképzelheted, milyen lehetett az élete, mert még a kocsit
sem tudta maga hajtani, a barátja tolta mindenhova! Az e-
gyéb dolgokról (fürdés, wc, öltözködés megvalósítása) nem
is beszélve. Amikor székben volt a csaj, akkor vette el.
Mára már talpraállt, nem kell neki a szék, és mai napig
együtt vannak. A srác kb címlapon lehetne a magazinokban,
hozzá képest a lány nem nagy durranás. És mégis együtt
vannak már huszonéve.
Szóval ez CSAK az emberen múlik, az egyénen! Nem az érde-
kes, ki mit mond, mert valaki már azért képes elhagyni a
másikat, mert kitörik egy foga egy balesetben, és hogy
néz már ki...
Az a lényeg, amit a barátod mond, illetve tesz, illetve
az, hogy te hogy viszonyulsz hozzá. ENNYI.
most lehet én vagyok a gonosz vagy beteg, de nekem egyből az jutott eszembe a kopaszodásról, hogy majd hordasz parókát...
meg lehet oldani mindent
amúgy meg ha minden okés, akkor ennyi miatt nem szakítanék
Nálam nem lenne szakítóok.
Bíznék benne, hogy "cserébe" bármire rávehető lennél az ágyban:)
Hypothyreosis ha kitaláltam?
pacsi, nekem is az van :D
23N
Bocsi, 5-os, de eleg gaz, hogy a betegseget arra hasznalnad, h mindenfelere ravedd az agyban. Annal mar a magany is jobb szegenynek. Ha nem vicceltel (mondjuk szerintem nem volt vicces), akkor nem sok empatiad lehet.
Amugy kerdezo, szerintem, aki emiatt elhagy, az nem szeretett, nem kar a kapcsolatert.
Pajzsmirigy alulműködés? Kitartást hozzá, én is ezzel küzdök már évek óta, és a hajam nekem is tönkrement teljesen, sőt én még hízok is mellette :/ A súlyom jobban, a hajam állapota kevésbé ijeszti a férfiakat.
Viszont tudom, nehéz, de ne stresszelj rá, csak ront a helyzeten, szedd a gyógyszert, járj kontrollra, és értékeld, hogy ilyen párod van, aki támogat, bízz benne :)
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!