Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fiúk, férfiak. Nektek ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak. Nektek ez szakítóok lenne?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzetem, hogy 24 éves lány létemre nagyon hullik a hajam. Betegség miatt, ami amúgy nem okoz semmi mást, reggel 1 szem gyógyszer és kész. Kivéve a hajhullást, ami néha ilyen, néha olyan.

Most éppen szörnyen depressziós vagyok miatta, mert már látszik a hiány és sokszor ha eszembe jut, elsírom magam.

A barátom támogat, mindig azt mondja, hogy addig megyünk amíg ez meg nem oldódik, meg hogy nem lesz semmi baj. De arra nem tud választ adni, hogy mi lesz, ha megkopaszodom. Mindig azt mondja, hogy sosem hagyna el, de ez most olyan, hogy még bízik a javulásban így könnyű ilyet mondani.

De mi van, ha valóban kihullik az összes hajam és úgy fogok kinézni mint egy szörnyeteg...

2017. aug. 24. 14:09
1 2
 1/15 LazyJones ***** válasza:
Nem hinném, hogy a hajon múlik egy kapcsolat, vagy úgy általánosságban a külsőben bekövetkező, akaratlan változások miatt. Ismertem egy lányt, akinek daganata volt, és mellette hajhullása, a kapcsolatok mégis túlélte.
2017. aug. 24. 14:11
 2/15 anonim ***** válasza:
Szörnyű lehet ilyen fiatalon ez a helyzet :/ Nem vigasztal, de manapság már lehet kapni nagyon szép, természetes hatású parókákat, amikről lehetetlen megmondani, h nem a sajátod.
2017. aug. 24. 14:12
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

A szeretet nem a haj mennyiségén múlik. Ha emiatt depizel,

az felszínesség. Ha a barátod támogat, akkor ne aggódj e-

miatt.

Van ismerősöm, akinek a barátnője tolószékbe kényszerült.

20 év kellett ahhoz, hogy talpraálljon. Talpraállt. Addig

elképzelheted, milyen lehetett az élete, mert még a kocsit

sem tudta maga hajtani, a barátja tolta mindenhova! Az e-

gyéb dolgokról (fürdés, wc, öltözködés megvalósítása) nem

is beszélve. Amikor székben volt a csaj, akkor vette el.

Mára már talpraállt, nem kell neki a szék, és mai napig

együtt vannak. A srác kb címlapon lehetne a magazinokban,

hozzá képest a lány nem nagy durranás. És mégis együtt

vannak már huszonéve.

Szóval ez CSAK az emberen múlik, az egyénen! Nem az érde-

kes, ki mit mond, mert valaki már azért képes elhagyni a

másikat, mert kitörik egy foga egy balesetben, és hogy

néz már ki...

Az a lényeg, amit a barátod mond, illetve tesz, illetve

az, hogy te hogy viszonyulsz hozzá. ENNYI.

2017. aug. 24. 14:16
 4/15 anonim ***** válasza:

most lehet én vagyok a gonosz vagy beteg, de nekem egyből az jutott eszembe a kopaszodásról, hogy majd hordasz parókát...

meg lehet oldani mindent

amúgy meg ha minden okés, akkor ennyi miatt nem szakítanék

2017. aug. 24. 14:19
 5/15 anonim ***** válasza:
8%

Nálam nem lenne szakítóok.

Bíznék benne, hogy "cserébe" bármire rávehető lennél az ágyban:)

2017. aug. 24. 14:20
 6/15 anonim ***** válasza:
Egyébként mi ez a betegség ami ezt okozza?
2017. aug. 24. 14:21
 7/15 anonim ***** válasza:

Hypothyreosis ha kitaláltam?

pacsi, nekem is az van :D

23N

2017. aug. 24. 14:21
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, 5-os, de eleg gaz, hogy a betegseget arra hasznalnad, h mindenfelere ravedd az agyban. Annal mar a magany is jobb szegenynek. Ha nem vicceltel (mondjuk szerintem nem volt vicces), akkor nem sok empatiad lehet.

Amugy kerdezo, szerintem, aki emiatt elhagy, az nem szeretett, nem kar a kapcsolatert.

2017. aug. 24. 14:24
 9/15 anonim ***** válasza:
53%
Nem, annak viszont már lehet szakítás a vége, ha emiatt depressziós, elviselhetetlen leszel.
2017. aug. 24. 14:29
 10/15 anonim ***** válasza:

Pajzsmirigy alulműködés? Kitartást hozzá, én is ezzel küzdök már évek óta, és a hajam nekem is tönkrement teljesen, sőt én még hízok is mellette :/ A súlyom jobban, a hajam állapota kevésbé ijeszti a férfiakat.

Viszont tudom, nehéz, de ne stresszelj rá, csak ront a helyzeten, szedd a gyógyszert, járj kontrollra, és értékeld, hogy ilyen párod van, aki támogat, bízz benne :)

22N

2017. aug. 24. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!