Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Volt mar narcisztikus szemelyisegzavarban szenvedo nőtök?
Nekem volt és erdekno is raadasul. Teljesen kicsinalt idegileg. Erzelmileg es anyagilag is kiszipolyozott. Mindenert en voltam a hibas mindig. Mindig a rosszban mellette voltam.de ő??empatia nulla.
)Allandoan a pasikat nezte 10en evestol a 70esig. Majd hidegseggel tovabballt egyszercsak egy 40 eveshez 23 evesen. De hallottam ot is mar idegileg kicsinalta. De mar feleseg is mar. 1,5 eve sincs meg egyutt. Egy parazita. Senkit sem tud szeretni. A penz teszi boldogga es ez okoz jo hagulatot ami kepezi nala a szerelmet es nem erti miert mulik el gyorsan a tûz.mident hizelgessel vagy verbalis agresszioval elert. Semmilyen tettemet nem latta.annyira el volt telve orometol vagy banatatol. Szakitasok sose viseltek meg. Mindenki csak addig volt jo amig segitseget kapott azutan le voltak...tokeletesnek hitte magat. Allandoan a tukorben nezegette magat es finom holgynek nevezte magat.
Tökéletesen leírtad Kérdező a nárcisztikus jellemvonásait.Nekem a férjem volt az.Elváltunk.Fél év kellett,hogy rendbe jöjjek, én jártam pszichológushoz is.
Kitartás, ki fogod heverni!Örülj,hogy megszabadultál tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!