Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak! Volt mar narcisztikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Volt mar narcisztikus szemelyisegzavarban szenvedo nőtök?

Figyelt kérdés
Leírnátok hogy milyen volt?
2017. máj. 12. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Nő vagyok és nárcisztikus férfivel kínlódok már jó ideje. Ha csak apró jelei is vannak, hogy nárcisz a párod, menekülj, minél tovább vagy vele, annál jobban tönkretesz és mire feleszmélsz, már roncs leszel!
2017. máj. 12. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Volt.Nem írnám le.Használd a kibszott keresőt!!
2017. máj. 12. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Volt,de igazabol csak akkor derult ki mikor osszekoltoztunk.Nem sokaig tudtam elviselni es szakitottam. Kicsit kikeszitett...Meg utana zaklatott egy ideig.Nem tudom,hogy egy narcisztikus ember kepes e megvaltozni. En viszonylag konnyen kiabrandultam belole.
2017. máj. 12. 17:06
 4/6 anonim ***** válasza:
SOHA! nem változnak meg, ezt jó ha tudja mindenki! Mivel betegek és még csak el sem ismerik, ezért szakemberhez sem hajlandóak fordulni vagy ha mégis, annyira profik, hogy még a szakembert is becsapják. Olvass utána, rengeteg cikk van róla a neten!
2017. máj. 12. 17:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Nekem volt és erdekno is raadasul. Teljesen kicsinalt idegileg. Erzelmileg es anyagilag is kiszipolyozott. Mindenert en voltam a hibas mindig. Mindig a rosszban mellette voltam.de ő??empatia nulla.

)Allandoan a pasikat nezte 10en evestol a 70esig. Majd hidegseggel tovabballt egyszercsak egy 40 eveshez 23 evesen. De hallottam ot is mar idegileg kicsinalta. De mar feleseg is mar. 1,5 eve sincs meg egyutt. Egy parazita. Senkit sem tud szeretni. A penz teszi boldogga es ez okoz jo hagulatot ami kepezi nala a szerelmet es nem erti miert mulik el gyorsan a tûz.mident hizelgessel vagy verbalis agresszioval elert. Semmilyen tettemet nem latta.annyira el volt telve orometol vagy banatatol. Szakitasok sose viseltek meg. Mindenki csak addig volt jo amig segitseget kapott azutan le voltak...tokeletesnek hitte magat. Allandoan a tukorben nezegette magat es finom holgynek nevezte magat.

2017. máj. 12. 18:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Tökéletesen leírtad Kérdező a nárcisztikus jellemvonásait.Nekem a férjem volt az.Elváltunk.Fél év kellett,hogy rendbe jöjjek, én jártam pszichológushoz is.

Kitartás, ki fogod heverni!Örülj,hogy megszabadultál tőle.

2017. máj. 14. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!