Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van kisállatotok? Összeköltözés előtt volt valamelyikötöknek? Vitéttek magatokkal?
Vagy a párod kedvéért a szeretett kisállatod,aki már 10éve veled van,együtt nőtettek fel ,elajándékoznád a párod kedvéért?
Mert ő nem szeretne pénzt kiadni egy cicára.
Szerinte egy év alatt összejönne egy nyaralás a macskára szánt kiadásokból.
Sőt ő azt ajánlja rakjam ki utcára,szoktassam ki és engedjem útjára a cicát.(aki 10éve velem van és csak engem fogad el gazdának)
Nálatok hogy ment az összeköltözés, vitétek magatokkal a kisállatot ugye? Párotok hogy viszonyult hozzá?
Nekem a cicám többet jelent egy tárgynál, nem cserélgetem,nem dobom el magamtól csak úgy.
Még ha csak belegondolok abba,hogy a macskám bízik bennem és egyik pillanatról a másikra új emberek közé kerüljön beleőrülök.
A párommal több mint négy éve vagyok együtt,jó kap cs olatunk van, alig várjuk hogy össszeköltözzünk.
De rá kell ébrednem nagyon nagyon sprólolni akar,meg lehetérteni.
Előrelátóm nagy veszekedések lesznek még ezzel kapcsolatban.
Ternészetesen én takaritanák a cicám után,én etetnlm,itatnám. Igazából egy nagy és lustacicáról van szó,aki már nem olyan rosszcsont,mint fiatal éveiben.
Csak elég beszédes, napközben ha szeretne egy kis simit mindog nyávog nekem.
A párom meg nem bírja elviselni,hogy nyávog. Holott a rokonainál is van egy cica,azt pedig imádja,annak ellenére ,ho gy a rokonjának a macskája agresszív, és mivel nincs ivartalnítva gyakran kanos..
Szóval csak az én macskámat utálja...
Bocsi a sok helyesírási hibákért.
Nem néztem át, mielőtt elküldtem
Szerintem gáz, hogy pont a macskádon akar spórolni, akihez te kötődsz.
Nekem tengerimalacaim vannak. Mondhatom, annyira nem is sokoldalúak, mint a macskák, egy fokozattal nehezebb velük kötődést kialakítani. A páromat meg egyáltalán nem érdeklik, néha poénkodik, szurkálódik velem, hogy a tányérján látná őket szívesen. De amikor műteni kellett az egyiket, szó nélkül költöttünk rájuk, egy percig nem húzta a száját, mert tudta, hogy nekem fontosak. Neki viszont én vagyok a fontos.
Annyira fáj,hogy így áll hozzá. Nem hiszem el,hogy ennyire érzéketlen.
Pár hónap múlva fogjuk megtervezni az összeköltözést,már előre félek az egésztől.
Hogy kéne meggyőznöm, rábeszélnem
Nem lenne rossz, ha határozottabb lennél ebben a témában. A cica hozzád tartozik. Vagy kellesz neki így, vagy nem kell erőltetni az összeköltözést.
Mert később ebből tényleg komoly viták lehetnek.
Ne haragudj, de én biztosan nem költöznék vele össze, az szentség!
Ha ki is erőszakolod a cicádat, tuti, hogy nem lesz jó vége, valahogy el fogja tenni a háztól, kiengedi, elzavarja vagy megmérgezi.
Nekem volt ilyen pasim, aki mindenkire és mindenre féltékeny volt, a tiéddel is ez lehet a baj, ha más macskát viszont tud kedvelni.
Az én volt pasim, ha szerettem egy cserép virágot és dédelgettem, biztos, hogy vagy lelökte, vagy csinált vele valamit, de a virág rövid úton megadta magát.
Egy önző, féltékeny szaralak volt.
Annyiból volt könnyebb, hogy a férjem költözött ide.
Van egy kinti-benti cicám, 10 éves idén. A telet bent tölti, tavasztól szeret a kertben lenni, ha akar, bejön.
Onnan indultunk, hogy állatnak kint a helye, és utálja a macskákat. De az udvaron elviseli. Még az első télen (pár hónappal később) az ő takarója alatt aludt a "drágaságom".
Az a baj, hogy a te párod több év alatt se tudta elfogadni. (Nem megszeretni, csak elfogadni.)
Az nagyobb baj, ha nem fogja fel, hogy az élete végéig vállaltad érte a felelősséget. Az is durva, hogy utcára akarja tenni. Macskabarát megoldás (gazdikeresés pl.) fel se merül benne.
És igen, a macska kicsit olyan, mint a gyereked. Pont ezért gondold végig, ha egyszer lenne közös gyerek, ő pedig beleun a kakis pelenkákba, pont ilyen lazán rázza le a terhet meg a felelősséget, és lelécel a pic.sába. Ez ugyanis egy ELV. Elvi kérdés, hogy ha felelősséget vállal valaki egy életért, akkor nem fogja ezt kidobni, akkor se, változik az élete, és most kényelmetlen. Már az is gáz, hogy felmerült benne, hogy te az utcára dobod azt, aki tíz éve a társad. Ő ezt tenné.
Nem az a baj, hogy nem szereti a macskádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!