Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar mindent annyira sürgetni? Vagy velem van baj?
Az összeköltözés... én akkor szeretnék összeköltözni, ha már lesz hova. Az albérletet fölösleges pénzkidobásnak érzem, nem hiszem h van értelme 50-60 ezreket kidobálni, miközben azt lakástakarékra is félree lehet tenni.
Sokszor már megijedek magamtól is, mert anynira kellemetlen a páromnak nemet mondani. Más az elképzelésem, ennyi. Még azt az 1-2 évet külön kibirjuk, nem? Utána meg lenne saját kuckó, amit ugy csinálunk ahogy mi akarunk. Lenne hova menni, lenne mire alapozni, aztán jöhet a többi.
Van aki ugyan így gondolkodik, vagy tényleg uccu neki, ugorjunk bele az albiba, dobáljuk ki a pénzt az ablakon, és 10 év múlva se saját ház, semmi?
3 éve vagyunk együtt én 22 éves vagyok
A nyugdíjpénztárasok is "szerződésbe" voltak. A bank szarik rád, ha olyanja van. Úgy meg főleg, ha a "vagyona" legnagyobb része, csak a számítógépeken létezik.
Azért ez nagyban függ attól (IMHO), hogy milyen messze laktok egymástól. Hogy egy-egy példával világítsam meg: ha mindketten pestiek vagytok (tehát közel éltek egymáshoz), akkor tényleg nem rossz ötlet várni még egy kicsit. Ha viszont egymástól 50-10-150 kilométerre laktok, akkor meg tudom érteni a párod, én is szeretnék a hétvégéken kívül időt tölteni együtt.
Csak megjegyzés: miért is olyan fontos a saját ház? Helyhez köt, lecsökkenti a mobilitásodat, ezzel szemben egy albérletből bármikor kiköltözhetsz az ország másik felébe.
Mi inkább összeköltöztünk albérletbe. Én jó döntésnek tartom, mert ugyan hosszú évek óta voltunk együtt, de tényleg lakva ismerszik meg az ember. Több kapcsolatot is láttunk összeköltözés után tönkremenni, így nekünk egyértelmű volt, hogy addig semmi komoly lakásvásárlásba/házasságba nem kezdünk amíg nem éltünk egyet 1 évet harmóniában.
Szerencsére kiderült, hogy működik, így most együtt gyűjtünk lakásra. Nekünk ez így jobban megéri, lehet, hogy 1-2-3 évvel később lesz így saját lakás, de nem bírtunk volna addig külön lakni egymástól.
# 6, az ingatlan az egyik legjobb befektetés. Max kiadod és abból elmész albérletbe máshova. Külföldön, más városban akárhol.
jah kérdező ti közösen akartok alkást venni? Én azt hittem te. Közösen biztos nem vennék senkivel sem, lesz abból balhé ha szétmentek, 22 vagy lehet ott még akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!