Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hölgyek/Lányok. Miután összekö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek/Lányok. Miután összeköltöztetek a barátotokkal, mennyire változott meg a ház/lakás belseje?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, ha ti költöztetek a fiúhoz, mennyire szóltatok bele, a berendezésekbe, de ha hozzátok költözött, akkor mennyit engedtetek neki? 27/f

2017. ápr. 9. 16:33
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Mikor a barátomhoz költöztem annyi változott csak,hogy a fürdőkád szélén sokkal több flakon sorakozott fel.

A többi berendezést közösen vettük.Megbeszéltük,hogy dekoratív és praktikus is legyen minden. Úgyhogy most mindkettőnk jellemét tükrözi a ház.

2017. ápr. 9. 16:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk bekerültek a szelektív kukák, meg egy plusz íróasztal, ami elfoglalja a nappalit. Néhány kép a falra, megfordítottuk a mosógépet. De szerintem sok minden nem változott eleinte. Aztán szépen, most így egy év után vettünk egy szekrényt, csináltunk másik szekrényt, meg vettünk egy új ágyat.
2017. ápr. 9. 17:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Sokban, mert átlag évente költöztünk. Öt éve élünk együtt, azóta ez már az ötödik hely, ahol lakunk.

Egyébként amikor odacuccoltam, egy kisszekrény tetejét kineveztem a sminkcuccaim helyének, a fürdőben lett egy új fogkefe a tartóban, meg egy hajszárító a polcon. Az ágy is más helyre került, de az nem az én ötletem volt.

2017. ápr. 9. 17:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Sokat, teljesen új bútorok vannak, még a festés is új. Amint lesz pénzünk, fel lesz újítva a konyha és a fürdőszoba.

De mi 6 éve élünk együtt, elsőnek a komódomat vittem, aztán szép lassan alakítgattunk mindent. Azt hiszem a lanyokat jobban érdekli a berendezés, mint a fiúkat.

Szerintem ha egy lány beköltözik, rögtön nekiáll fészket rakni, a fiúk szerintem annyira nem foglalkoznak ezzel, legfeljebb, ha valami pasis dolgot akarnak a lakásba.

Az ő lakása, de a mi otthonunk. Ha nem tartasz érzelmekben itt a barátnőddel, akkor korai az összeköltözés.

2017. ápr. 9. 18:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A baratom koltozott hozzam. Atpakoltunk egy szekrenyt a nappalibol a haloba a keresere. Kanapeagyat keszitettunk. Meg nehany uj butort hoztunk lomtalanitasbol. En lazan allok az atalakitashoz. Tolem felujithat,szerelhet barmit,csak elotte mondja el,mit akar. A lakas azert van,h boldogan, kenyelmesen eljjnk.

N

2017. ápr. 9. 22:03
 6/9 anonim ***** válasza:

- keresünk szekrényt, de ugyanolyan színűrt, mint a szoba többi bútora

- ezen kívül pr körömlakkal, meg csajos mütyürrel több lett neki, de nem szólok bele semmibe, mert szeretem az egyszerű, letisztult dolgokat (és az lakása maximálisan olyan).

2017. ápr. 10. 08:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk a férjem, (akkor még vőlegényem) költözött hozzám, kertes házban lakunk. Sok minden nem változott, csak több lett a könyvespolc, mert a falra szerelhetőeket is fellőtte nekem a kanapé fölé :) Illetve családban ránk maradtak bizonyos fegyverek amik már régóta megvannak, több kard is, hosszabb, rövidebb, fent voltak évekig a padláson, mert nekem nem kellett, de mivel a férjem szereti az ilyeneket, megkapta őket, és feltettük a falra. Plusz pár közös képet is felragasztottunk. Illetve néhány év után színesre fröcsköltem a konyhafalat, mert untam a fehéret. Kb ennyi változás történt.:)
2017. ápr. 10. 18:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok.Én költöztem hozzá. Nagyon sokat változott,főleg a hálószoba. Az ágy,dohányzóasztal más helyre került. A falon képek vannak,a szekrényen képkeretben közös képek,dísztárgyak. Az ablakban rengeteg virág. Azt mondta,lassan olyan a szoba ,mint egy botanikus kert. De tetszik neki. :) Bekerült egy új fotel. Sokkal tisztább minden. Most tervezünk laminált padlót csinálni,és a falakat festeni.

Meg belül a szekrényeket rendeztem át egy kicsit,hogy az én cuccaimnak is legyen hely.

A fürdőszoba annyiban változott,hogy több tusfürdő/sampon van a kád szélén,és a kád aljáról eltűnt a sárga folt. Most szép fehér,mintha új lenne,mert kivízkőoldóztam.

Meg persze oda is beköltözött néhány virág. 😊

2017. ápr. 11. 20:12
 9/9 anonim ***** válasza:
A csaptelepen megszakadt a menet, a konnektorok kiszakítva, az ajtó beszakadva, a falakon leütve a vakolat... Nő vagyok, ő költözött hozzám.
2017. ápr. 13. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!