Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek/Lányok. Miután összeköltöztetek a barátotokkal, mennyire változott meg a ház/lakás belseje?
Mikor a barátomhoz költöztem annyi változott csak,hogy a fürdőkád szélén sokkal több flakon sorakozott fel.
A többi berendezést közösen vettük.Megbeszéltük,hogy dekoratív és praktikus is legyen minden. Úgyhogy most mindkettőnk jellemét tükrözi a ház.
Sokban, mert átlag évente költöztünk. Öt éve élünk együtt, azóta ez már az ötödik hely, ahol lakunk.
Egyébként amikor odacuccoltam, egy kisszekrény tetejét kineveztem a sminkcuccaim helyének, a fürdőben lett egy új fogkefe a tartóban, meg egy hajszárító a polcon. Az ágy is más helyre került, de az nem az én ötletem volt.
Sokat, teljesen új bútorok vannak, még a festés is új. Amint lesz pénzünk, fel lesz újítva a konyha és a fürdőszoba.
De mi 6 éve élünk együtt, elsőnek a komódomat vittem, aztán szép lassan alakítgattunk mindent. Azt hiszem a lanyokat jobban érdekli a berendezés, mint a fiúkat.
Szerintem ha egy lány beköltözik, rögtön nekiáll fészket rakni, a fiúk szerintem annyira nem foglalkoznak ezzel, legfeljebb, ha valami pasis dolgot akarnak a lakásba.
Az ő lakása, de a mi otthonunk. Ha nem tartasz érzelmekben itt a barátnőddel, akkor korai az összeköltözés.
A baratom koltozott hozzam. Atpakoltunk egy szekrenyt a nappalibol a haloba a keresere. Kanapeagyat keszitettunk. Meg nehany uj butort hoztunk lomtalanitasbol. En lazan allok az atalakitashoz. Tolem felujithat,szerelhet barmit,csak elotte mondja el,mit akar. A lakas azert van,h boldogan, kenyelmesen eljjnk.
N
- keresünk szekrényt, de ugyanolyan színűrt, mint a szoba többi bútora
- ezen kívül pr körömlakkal, meg csajos mütyürrel több lett neki, de nem szólok bele semmibe, mert szeretem az egyszerű, letisztult dolgokat (és az lakása maximálisan olyan).
Nő vagyok.Én költöztem hozzá. Nagyon sokat változott,főleg a hálószoba. Az ágy,dohányzóasztal más helyre került. A falon képek vannak,a szekrényen képkeretben közös képek,dísztárgyak. Az ablakban rengeteg virág. Azt mondta,lassan olyan a szoba ,mint egy botanikus kert. De tetszik neki. :) Bekerült egy új fotel. Sokkal tisztább minden. Most tervezünk laminált padlót csinálni,és a falakat festeni.
Meg belül a szekrényeket rendeztem át egy kicsit,hogy az én cuccaimnak is legyen hely.
A fürdőszoba annyiban változott,hogy több tusfürdő/sampon van a kád szélén,és a kád aljáról eltűnt a sárga folt. Most szép fehér,mintha új lenne,mert kivízkőoldóztam.
Meg persze oda is beköltözött néhány virág. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!