Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nektek van kisállatotok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek van kisállatotok? Összeköltözés előtt volt valamelyikötöknek? Vitéttek magatokkal?

Figyelt kérdés

Vagy a párod kedvéért a szeretett kisállatod,aki már 10éve veled van,együtt nőtettek fel ,elajándékoznád a párod kedvéért?

Mert ő nem szeretne pénzt kiadni egy cicára.

Szerinte egy év alatt összejönne egy nyaralás a macskára szánt kiadásokból.

Sőt ő azt ajánlja rakjam ki utcára,szoktassam ki és engedjem útjára a cicát.(aki 10éve velem van és csak engem fogad el gazdának)

Nálatok hogy ment az összeköltözés, vitétek magatokkal a kisállatot ugye? Párotok hogy viszonyult hozzá?

Nekem a cicám többet jelent egy tárgynál, nem cserélgetem,nem dobom el magamtól csak úgy.

Még ha csak belegondolok abba,hogy a macskám bízik bennem és egyik pillanatról a másikra új emberek közé kerüljön beleőrülök.

A párommal több mint négy éve vagyok együtt,jó kap cs olatunk van, alig várjuk hogy össszeköltözzünk.

De rá kell ébrednem nagyon nagyon sprólolni akar,meg lehetérteni.

Előrelátóm nagy veszekedések lesznek még ezzel kapcsolatban.

Ternészetesen én takaritanák a cicám után,én etetnlm,itatnám. Igazából egy nagy és lustacicáról van szó,aki már nem olyan rosszcsont,mint fiatal éveiben.

Csak elég beszédes, napközben ha szeretne egy kis simit mindog nyávog nekem.

A párom meg nem bírja elviselni,hogy nyávog. Holott a rokonainál is van egy cica,azt pedig imádja,annak ellenére ,ho gy a rokonjának a macskája agresszív, és mivel nincs ivartalnítva gyakran kanos..

Szóval csak az én macskámat utálja...

2017. máj. 10. 12:44
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
32%
Nehezebb elfogadni szerintem is a hozott állatokat, hasonló módon mint a hozott gyerekeket esetleg egyéb rokonokat, de nem lehetetlen.
2017. máj. 10. 13:26
 12/31 anonim ***** válasza:
87%
Dobd ki a p*csába. Mármint a párodat. Vicc ez amúgy? Mennyit lehet spórolni egy "átlagos" macskán? Havi 2ezer forintot? Abból aztán nyaralhatnátok.
2017. máj. 10. 13:33
 13/31 anonim ***** válasza:
97%
A macska a te hobbid. Gondolom neki is van. Így egál.
2017. máj. 10. 13:45
 14/31 anonim ***** válasza:
91%

Én sem vagyok a "lakásban állatot" híve, viszont azt sose kérném hogy valaki szabaduljon meg miattam a kisállatától. Az is egy érző lélek, pláne ennyi év után már valószínű megszokni sem tudna mást. Ő hozzád tartozik, mondhatni a gyereked.

Van egy ismerősöm akinek szintén van két cicája akiket 10 évig pátyolgatott, majd elköltözött a barátjához ahova nem tudta őket vinni. A cicák a szüleinél maradtak. Kb egy év telt el, hogy hetente egy-két napot van velük csak, és a macskákra nem lehet ráismerni. Lefogytak, kihullott a szőrük, idegesek, abszolút elvesztették a szobatisztaságot. Most új helyre költöztek oda viszik a cicákat is, kiváncsi vagyok helyre jönnek e egyáltalán...

2017. máj. 10. 13:50
 15/31 anonim ***** válasza:
81%
Te most komolyan költözni akarsz vele?
2017. máj. 10. 14:11
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két benti cicám van és mindkettejüket én neveltem fel. Mikor a páromhoz költöztem fel sem merült egyikünkben sem, hogy ők ne jönnének. Szerencsére nagyon jól kijönnek egymással, és minden éjszaka együtt alszunk 4-en :) Jövőre pedig tervezzük a közös (benti) kutyust is.

Ha az én párom szabta volna meg, hogy jöhetnének-e az állataim, nem sokáig lettünk volna együtt. De én eleve nem jövök össze olyannal, aki nem szereti az állatokat.

2017. máj. 10. 15:11
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Mi? Te még megkérdezem?

Egyáltalán ez miért csak most merül fel?

Van fogalma arról, mit beszél?

"Sőt ő azt ajánlja rakjam ki utcára,szoktassam ki és engedjem útjára a cicát.(aki 10éve velem van és csak engem fogad el gazdának) "

Itt lehidaltam...EZ MOST KOMOLY? :O

Szerintem nem az az igazi baja, hogy spórolni akar, egy macskán nem is lehet sokat. Ha meg ennyi költekezés nem fér bele neki, akkor buta... Kell spórolni, persze, de nem a mindennapi örömök rovására, mert úgy csak elszürkül az élet. Jó dolog a nyaralás, de az max. egy hét, míg a cicusod napi szinten ad szeretetet, és annyi időre szól ugye, amíg ő él.

Minden esetre az a legnagyobb baj, hogy a párod tudja, hogy ez a cicu mennyire fontos neked, mégis ilyeneket mond, hogy engedd szabadon az utcán???

Na, gondolhatod, mennyire fogja figyelembe venni az érzéseidet az együttélés során. :))

Én nem költöznék össze vele, az biztos, de ez már a te döntésed.

21/L

2017. máj. 10. 15:28
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen ultimátumot adna a macskámnak, abban a pillanatban szakítanék vele.

Normális a párod?! Dobd ki a cicádat, csak mert ő...? Hagyjuk már, inkább a pasast dobd ki!

És NEM lehet megérteni, hogy egy macskán akar spórolni, aki kb. semennyibe sincs :)

Egyébként nem volt, de ha lett volna valamelyikünknek állatkája, nagy bajban lettünk volna, mert nem kaptuk volna meg a lakást... sőt, 10/9 semelyik lakást. :( Az itt élők szeretik az állataikat, de albérletben nem engedik hozni, vagy plusz bérleti díjért.

2017. máj. 10. 15:41
 19/31 A kérdező kommentje:

Már a testvére is leszidta. Rá jobban hallgat,mint rám.

Faluról jött,ott általában semmibe veszik az állatokat,bocsánat nem akarol általánosítani.

A kutyájuk a családi háznál, na igen.. párszor már össuevesztem vele,hogy lehet ilyen szinten nem foglalkozni szegénykével.

Ott is megy a kutya kajáján a spórolás. Egy darab húst sajnálnal tőle, farhátat vesznek neki a jobb napokon, de általában csont,csirkebőr és sok sok kenyér a fő tápláléka, amit vízbe áztatnak neki, vahy esetleg amiben főztek zsírt,olajat felelngedik vízzel,anna bele a kenyér, csont...

Mindig leszidom,hogy lehet ennyire sajnálnk tőle a kaját. Én itthonróé amikor tehetem viszek neki, akár kutyakonzercet,vagy otthonról neki valami táplálp húst. És egyszerűen nem szégyenli el magát. Ő hozta haza de álltása szerint a szüeli dplga etetni.

Szóval ő ebben nevelkedett, az állatokat ilyen szinten semmibe venni.

És azt számolni,hány ft-ot lehet sporolni akajáján.

Ezt látta a szüleitől,igazából náluk mindig a sporolás megy,pedig telne jobbra. Nem akarok belemenni. Nem szabad itéleznem,szeretem a családját.

2017. máj. 10. 16:58
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

#19 Kérdező!

A testvérére jobban hallgat mint rád?

Hmmm... ez érdekes!

Lesznek itt még problémák!

Elhiszem, hogy te úgy hiszed, hogy azért ilyen barom a pasid, mert ebben nevelkedett, de ez sajnos nem igaz!

Rengeteg ellenpéldával tudnék szolgálni, de vidéken sem ez a divat már, csak a nagyon elmaradottaknál.

Közvetlen szomszédságomban a nagyszülők is kb. ilyen szinten tartották a kutyát, macskát, mert az "fogyóeszköz", ellenben a gyereküknél és az unokánál merőben más a helyzet.

A kutya nincs láncon, tisztességes ételt kap, kutya-macska kinti-benti tartásban van, ismerik az állatorvost, komoly pénzeket hagynak ott, ha adódik valami probléma és tudják, amit ma már egyre többen hála Istennek, hogy a kutyának káros a csont, különösen a főtt csont!

Én nagyon csodálkozom rajtad, hogy alapban összetudtál jönni olyan valakivel, akivel minden szempontból egy világ

választ el benneteket.

Sajnos erre te is előbb-utóbb rá fogsz jönni, csak lehet, hogy addigra ez a cicád életébe fog kerülni.

Arra vigyázz, hogy gyerek ne legyen, mert úgysem fogjátok leélni egymással az életeteket!

[link]

2017. máj. 10. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!