Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nektek van kisállatotok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek van kisállatotok? Összeköltözés előtt volt valamelyikötöknek? Vitéttek magatokkal?

Figyelt kérdés

Vagy a párod kedvéért a szeretett kisállatod,aki már 10éve veled van,együtt nőtettek fel ,elajándékoznád a párod kedvéért?

Mert ő nem szeretne pénzt kiadni egy cicára.

Szerinte egy év alatt összejönne egy nyaralás a macskára szánt kiadásokból.

Sőt ő azt ajánlja rakjam ki utcára,szoktassam ki és engedjem útjára a cicát.(aki 10éve velem van és csak engem fogad el gazdának)

Nálatok hogy ment az összeköltözés, vitétek magatokkal a kisállatot ugye? Párotok hogy viszonyult hozzá?

Nekem a cicám többet jelent egy tárgynál, nem cserélgetem,nem dobom el magamtól csak úgy.

Még ha csak belegondolok abba,hogy a macskám bízik bennem és egyik pillanatról a másikra új emberek közé kerüljön beleőrülök.

A párommal több mint négy éve vagyok együtt,jó kap cs olatunk van, alig várjuk hogy össszeköltözzünk.

De rá kell ébrednem nagyon nagyon sprólolni akar,meg lehetérteni.

Előrelátóm nagy veszekedések lesznek még ezzel kapcsolatban.

Ternészetesen én takaritanák a cicám után,én etetnlm,itatnám. Igazából egy nagy és lustacicáról van szó,aki már nem olyan rosszcsont,mint fiatal éveiben.

Csak elég beszédes, napközben ha szeretne egy kis simit mindog nyávog nekem.

A párom meg nem bírja elviselni,hogy nyávog. Holott a rokonainál is van egy cica,azt pedig imádja,annak ellenére ,ho gy a rokonjának a macskája agresszív, és mivel nincs ivartalnítva gyakran kanos..

Szóval csak az én macskámat utálja...

2017. máj. 10. 12:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátomnak van egy kutyája, aki már 8 éves. Én macskapárti vagyok, de nagyon megszerettem ezt a kutyust, az egyedüli negatívum a sok porszívózás, a szőr miatt.

De én biztos, hogy nem költöznék vele.

És ha gyereketek lenne ne adj isten, azon is spórolna? Alapvetően itt már a fillérbäszóskodással is gondok vannak.

2017. máj. 10. 19:38
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem költöznék össze vele. Az ilyen az első adandó alkalommal elteszi láb alól szegény cicát.

Nekem is van egy öreg 18 éves cicám. Nem lenne szívem az utolsó éveire másnak adni. Tuti belebetegedne...

2017. máj. 10. 19:56
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rágcsálóim vannak, ők nem élnek sokáig, de attól még nem tenném ki őket. Jöttek velem, az exem látszólag elfogadta, de aztán vágta a pofákat meg hisztizett, ha pl valamit megrágtak. Aki valaha is tartott rágcsálót, az tudja, hogy erről nem lehet őket leszoktatni. El is költöztem. Soha többet nem költöznék össze olyannal, aki nincs legalább feleannyira oda értük, mint én. Az meg, hogy tedd ki az utcára... a pasid pszichopata, vagy mi? Megnyúzni nem akarja esetleg?
2017. máj. 10. 22:14
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de én nem költöznék össze ilyen emberrel.

Nekem 3 kutyàm van, mind megvannak 11 éve, a férjem ( akkor még vőlegényem) 6 éve költözött hozzàm. Az egyik kutyu rögtön elfogadta. A másik eleinte morgott rà, hisz egy idegen volt itt, de szép lassan elfogadta , összebaràtkozott vele, és màr minden rendben van. Sokat simogatja, vakargatja a hasàt:) 3 év alatt megoldódott a dolog. A 3. kutyusom elég félős, nem szereti az idegeneket. Tőle is félt, ( persze a férjem sose bàntotta). Ma màr jobban elvannak. Néha engedi magàt megsimizni neki, nem menekül tőle annyira. A minap sétàltatta is:). Amúgy kertes hàzban lakunk szóval van helyük.

Ők hàrman hozzàm tartoznak, soha fel sem merült, hogy nem fogadja el őket. Ne dobd el a cicàdat!!!!

2017. máj. 11. 07:13
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért úgy érzem, nem lesz hosszú életű a kapcsolatotok. Nem vagyok oda a macskákért de ha felelős állattartó vagy akkor fel se merül benned ilyesmi.
2017. máj. 11. 08:28
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Részemről a kutyum nem jött velem összeköltözésnél - de nem a párom miatt, hanem hogy édesanyám ne maradjon egyedül. A kutyunak is jobb így, mi mindketten nagyon keveset vagyunk otthon. Hiányzik, de esetünkben ez volt a tökéletes megoldás. :)

A helyedben viszont nagyon átgondolnám az összeköltözés. Ha egyemberes kutyám/cicám lenne, akkor eszembe sem jutna bárki másnak adni, főleg egy idős állatnál. Ha a párom ennyi kompromisszumra sem lenne hajlandó, akkor erősen átgondolnám a közös jövőt...

2017. máj. 11. 10:00
 27/31 A kérdező kommentje:

Igazatok van. Ég és föld a kettőnk hozzáállása. Pár hónapja még álomvilágban éltem,milyen jó lesz stb..

Most meg akkorát csalódtam,persze tudtam,hogy milyen ,ismertem eddig is.

Biztos vagyok benne,ho gy nem mondok le a macskámról.

Nagyon össze kell szednem magam, szeretnék vele megegyezni,meggyőzni. Kemény lesz.

A fő probléma,neki több keresete lesz.

Én még tanulok, és ha nem találok valami állandóbb állást, akkor tuti ő lesz a főnök mindenben. Nekem is lesz havonta pénzem, de neki 4*több lesz.

2017. máj. 11. 16:35
 28/31 anonim ***** válasza:
15%

Neki nem is kell pénzt kiadnia,te macskád te gondozd ugyan úgy mint azelőtt

Nekem hörcsögöm van és ha összeköltöznénk nem vinném magammal!

2017. máj. 12. 13:48
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Ő lesz a főnök? Így áll hozzá egy állathoz? Gondold ezt nagyon végig, biztos, hogy nem költöznék. Nekem két macskám van és még papagájaim is. Hozzám fog költözni a párom, de már az ismerkedés alatt megkérdeztem, zavarják-e. Ha igen lett volna a válasz, hagyom is. Ők hozzám tartoznak. És még ha el is pusztulnak majd egyszer jó sokára,akkor is biztosan lesz majd másik macskám, tehát ez nem egy múló szeszély, amit eldobnék valaki miatt. Még ha allergiás lenne rájuk, de csak mert nulla érzelmi intelligenciája van, biztos nem mennék bele ilyenbe ilyenbe.
2017. máj. 13. 09:39
 30/31 anonim válasza:
100%
4éve vagytok együtt, és jó a kapcsolatotok? Nem, sajnos nem jó. Ép eszű ember ilyet nem kér, az a kapcsolat pedig nincs, amibe beleférne hogy bármilyen kisállatot akár csak elajándékozzak, nem hogy az utcára tegyek... ki volt MINDIG veled éveken keresztül, mikor boldog voltál vagy szomorú? Na ugye.
2017. máj. 16. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!