Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Másnak is van ilyen, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is van ilyen, hogy a párja nem akarja, hogy többet adjon bele a közösbe? N/23

Figyelt kérdés
A párommal egy hónapja költöztünk össze vagyis én hozzá, ő már magába lakott. Pénzügyekről nem beszéltünk előtte így én felhoztam, hogy közös kassza vagy, hogy csináljuk. Ő azt mondta, hogy elég ha néha elmegyek a boltba és azt a sajátomból fizetem, ennyi. Mondjuk ő dupla ennyit keres mint én, de akkor is furán érzem magam, de egyben jól is esik, hogy ilyen.

2017. márc. 20. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is kb ez volt. Párom kétszer annyit keres, ha nem többet, és alig kért valamit. Nekem ez így nagyon gáz volt, és közös számlán lettünk hamar, mert nem akartam egyedül birtokolni a maradék fizetésem sem. Ő azt mondja, azért nem volt gáz, mert akkor is közös kasszan voltunk már, és mindenkinél kell, hogy éppen legyen pénz. De azért így nekem jobban tetszik. Sőt, még így is kellemetlen, hogy nem tudok többel hozzájárulni (pedig én sem keresek rosszul egyébként).
2017. márc. 20. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha együtt laktok, rezsibe illik beleszállni. Erőltetni persze nem tudod, csak így teljes függésben fogsz élni.
2017. márc. 20. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:
67%

ketteske pontosan milyen függésben ??

Szerintem felesleges ezt erőltetni.. neha bevásárolsz, azt kész..

Nem kell ezt túlpörögni.

Nekem volt pár érdekes történetem, pl erőltette hogy a rezsi felét fizetné.

Azt végül egyszer nekiálltam számolni.. ha a víz gáz etc-t fizeti a felét akkor az kijön ő megnyugszik hoigy fizeti a felét.. de az autómmal megyünk kirándulni, benzin, gumi kopás, autó használódás, akkor azt is fizeti ? Kiszámoltam neki egyben, hát arra a fizetése nem volt elég a lánynak, erre besértődött.. Pedig a fele a fele mindennek, annak is hogy 5 évente kifestetek, mert akkor szép a lakás, ha rendben van tartva. És ez is rezsi ám. Ha fizeti a negyedét és behazudjuk hogy ez a fele, akkor minden rendben van ??

SZóval olyan bugyutaság ez az egész, nem ettől lesz függés vagy függetlenség, tulképpen az van hogy a kérdező párja iszonyatosan le..arja hogy most neki valamivel több a kötlsége, sőt nem is számolja a pénzt amibe a párja kerül. Mert tökre lényegtelen, egy párkapcsolatban matekolni. Matekoljon a boltban, matekoljon a melohelyen amikor fizetés emelést kér de otthon egymás között nem feltétlenül szükséges..

2017. márc. 20. 19:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Függés attól, hogy ő kb él valakin, mert ez egy ingyenélő dolog, és ezért a csávó bármikor kipenderítheti, egy szava nem lehet, hogy közösen tartják fenn - mert nem. Egyébként hármas, jó fej vagy, de a rezsit a lakás fenntartására számolják, és a csaj kedves akart lenni, nem egy pióca. Erre a drága kis kocsid költségeit ráverni... hát szép.
2017. márc. 20. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:

miért, tök jogos a felvetés, hogy ha ennyire megy a "felezősdi", akkor a közösen használt kocsiba is felesben fizessék a benzint.

kérdező, mi is így vagyunk kb. mint ti. a barátomat egyszerűen nem érdekli, én meg már meguntam tukmálni rá a pénzt. a rezsit ő fizeti, mindent vonnak automatikusan a számlájáról, a bevásárlásnál változó, hogy ki fizet, kajarendelésnél többnyire én, étteremben változó. az utazásokat, nagyobb dolgokat kb. felezzük, de nem számolunk el fillérre pontosan.

2017. márc. 21. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:

A házam (régen lakásom) rezsije plusz a kocsi fenntartása, 15 éves ford focus , évi 18.000 km futása kb havi 150.000 Ft.

A kaja havi 60/fő, étterem havonta, szórakozás, kirándulás, nyaralás, strand, arra havi még 30 2 főre, az cirka 300. plusz egy kis ruházkodás, ajándék, időnként valami műszaki cikk, tévé, ipad, stb. egyedül is megkerestem a rávalót, de a felét még senki se bírta volna kifizetni, nem is kértem. Mivel ezt az életvitelt se a barátnőim választották, hanem ez az én döntésem volt. Ja, és nincs lakásbérlés vagy hiteltörlesztés, saját kecó, 34 éves koromra kifizettem, Szegeden.

2017. márc. 23. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!