Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is van ilyen, hogy a párja nem akarja, hogy többet adjon bele a közösbe? N/23
ketteske pontosan milyen függésben ??
Szerintem felesleges ezt erőltetni.. neha bevásárolsz, azt kész..
Nem kell ezt túlpörögni.
Nekem volt pár érdekes történetem, pl erőltette hogy a rezsi felét fizetné.
Azt végül egyszer nekiálltam számolni.. ha a víz gáz etc-t fizeti a felét akkor az kijön ő megnyugszik hoigy fizeti a felét.. de az autómmal megyünk kirándulni, benzin, gumi kopás, autó használódás, akkor azt is fizeti ? Kiszámoltam neki egyben, hát arra a fizetése nem volt elég a lánynak, erre besértődött.. Pedig a fele a fele mindennek, annak is hogy 5 évente kifestetek, mert akkor szép a lakás, ha rendben van tartva. És ez is rezsi ám. Ha fizeti a negyedét és behazudjuk hogy ez a fele, akkor minden rendben van ??
SZóval olyan bugyutaság ez az egész, nem ettől lesz függés vagy függetlenség, tulképpen az van hogy a kérdező párja iszonyatosan le..arja hogy most neki valamivel több a kötlsége, sőt nem is számolja a pénzt amibe a párja kerül. Mert tökre lényegtelen, egy párkapcsolatban matekolni. Matekoljon a boltban, matekoljon a melohelyen amikor fizetés emelést kér de otthon egymás között nem feltétlenül szükséges..
miért, tök jogos a felvetés, hogy ha ennyire megy a "felezősdi", akkor a közösen használt kocsiba is felesben fizessék a benzint.
kérdező, mi is így vagyunk kb. mint ti. a barátomat egyszerűen nem érdekli, én meg már meguntam tukmálni rá a pénzt. a rezsit ő fizeti, mindent vonnak automatikusan a számlájáról, a bevásárlásnál változó, hogy ki fizet, kajarendelésnél többnyire én, étteremben változó. az utazásokat, nagyobb dolgokat kb. felezzük, de nem számolunk el fillérre pontosan.
A házam (régen lakásom) rezsije plusz a kocsi fenntartása, 15 éves ford focus , évi 18.000 km futása kb havi 150.000 Ft.
A kaja havi 60/fő, étterem havonta, szórakozás, kirándulás, nyaralás, strand, arra havi még 30 2 főre, az cirka 300. plusz egy kis ruházkodás, ajándék, időnként valami műszaki cikk, tévé, ipad, stb. egyedül is megkerestem a rávalót, de a felét még senki se bírta volna kifizetni, nem is kértem. Mivel ezt az életvitelt se a barátnőim választották, hanem ez az én döntésem volt. Ja, és nincs lakásbérlés vagy hiteltörlesztés, saját kecó, 34 éves koromra kifizettem, Szegeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!