Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy összejövünk a volt férjemmel. Fogadjam be a lakásomba úgy, hogy nekem kéne őt eltartanom, ki tudja meddig?
- cigi luxus
- hitel no komment
én nem tartanám el
Ja persze, mert akivel egyszer már annyira elmérgesedett a helyzet, hogy el is váltak, ráadásul egy bagós munkakerülő szerencsétlen, azzal második nekifutásra tuti meglesz a boldog befejezés! =D
Egyébként nekem is az volt az első gondolatom, hogy mi a frászt akarsz ettől a csávótól kérdező? Inkább örülnél, hogy megszabadultál tőle. Valami félisten kinézetű csávó lehet, ha ennyire meglágyult az agyad tőle.
Szerintem nem neked kell megoldani az ő gondjait.
Neki is oda kellene tennie magát, hogy minden sinen lehessen. Amikor már egy férfit el kell tartani, ráadásul úgy hogy neked sem kevés a kiadásod...
De azért jó olvasni hogy visszafogadnád, illetve a megoldást keresed.
Nagyon hasonló helyzetben vagyok (40F), lassan egy éve szakítottunk párommal, majd ő vett egy lakást.
Időközben elkezdtünk elég sokat összejárni, nagyon sok korábbi dolgot helyre tudtunk tenni. Mára már értjük, megértjük egymás nyelvét, és alapvetően tök jól tudnánk együtt élni, szép pár lennénk, ezt mindketten tudjuk.
De ő azt mondja hogy miután ő egyedül küzdött meg azért a lakásért, nem tudna olyat beengedni aki nem vett részt ebben a folyamatban.
Hiába van normális keresetem, hiába költeném minden pénzemet arra a lakásra, kettőnkre, egyszerűen ez az elv meggátol minket a továbblépésben.
Szóval szerintem mindenképp légy kompromisszumkész, de azért legyen a másik félnek is tennivalója, ez így lenne fair, a jövőben nem lenne további sérelmek forrása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!