Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy összejövünk a volt férjemmel. Fogadjam be a lakásomba úgy, hogy nekem kéne őt eltartanom, ki tudja meddig?
Figyelt kérdés
Most vettem lakást és hitelt fizetek, a pénzem fillérre ki van számolva. Vágyom arra, hogy újra együtt legyünk, együtt éljünk, de ő szinte nem tudná fedezni a költségeit, ha nálam lakna, mert 65 ezer a jövedelme, amiből gyerektartást fizet, cigarettázik és még pár hónapig magas telefonköltséget fizet. Folyószámla-hitel tartozása is van. Meg lehetne-e engem érteni, ha azt mondanám neki, hogy keressen 8 órás munkahelyet és szülői segítséggel fizesse ki a hitelét és utána összeköltözhetnénk. Én se vagyok köteles róla gondoskodni, főleg hogy saját maga okozta a problémáit. Vagy nem jól látom? Vagy azt mondjátok, hogy ha szeretem, akkor meg kell oldanom valahogy a dolgokat. Mi a véleményetek?2017. márc. 7. 14:08
11/13 anonim válasza:
Velem jobban járnál. El tudom tartani magam. Rajtam kívül akad néhány százezer férfi az országban, aki el tudja tartani magát. Mit akarsz egy csődtömegtől?
12/13 anonim válasza:
Kell egy kolonc a nyakadba? :D Fogadd csak be,az életbe nem teszed ki a saját lakásodból! Ezért gürizel,hogy egy ágrólszakadtnak lakást nyomj a valaga alá? Miért,azért a kis kolbászkáért?Megéri? Saját magát nem tudja tisztességesen fenntartani,készülj fel rá,hogy ezen nem is fog változtatni!Ugyanis ha akart volna,már keresett volna normális munkát,nem ahol 65ezret keres,ráadásul az egymagára kevés!
13/13 anonim válasza:
Lehet, rosszindulatú vagyok, de nekem az jutott eszembe, hogy az exednek gazdaságilag eléggé megérné, ha újra összeköltöznétek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!