Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fiúk, férfiak. Nektek ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak. Nektek ez szakítóok lenne?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzetem, hogy 24 éves lány létemre nagyon hullik a hajam. Betegség miatt, ami amúgy nem okoz semmi mást, reggel 1 szem gyógyszer és kész. Kivéve a hajhullást, ami néha ilyen, néha olyan.

Most éppen szörnyen depressziós vagyok miatta, mert már látszik a hiány és sokszor ha eszembe jut, elsírom magam.

A barátom támogat, mindig azt mondja, hogy addig megyünk amíg ez meg nem oldódik, meg hogy nem lesz semmi baj. De arra nem tud választ adni, hogy mi lesz, ha megkopaszodom. Mindig azt mondja, hogy sosem hagyna el, de ez most olyan, hogy még bízik a javulásban így könnyű ilyet mondani.

De mi van, ha valóban kihullik az összes hajam és úgy fogok kinézni mint egy szörnyeteg...

2017. aug. 24. 14:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%

engem jobban zavarna sztem ha nagyon elhízna a nő. Attól h nincs haja, még ugyanúgy a barátnőm.. :)

F

2017. aug. 24. 14:34
 12/15 A kérdező kommentje:

Sajnos nem pm alulműködés. Az is van, de az már egy ideje rendben van.

Egyelőre orvostól orvosig járok hogy mi lehet, de a pm probléma mellett nehéz nekik megmagyarázni, hogy más (is) okozhatja.

Igen én arra gondoltam, hogy a hajvesztés miatt a viselkedésem is más. Mert persze lehet mondani, hogy ez felszínes dolog, meg egy tolókocsisnak rosszabb, de az emberek ugyanúgy megbámulnak és elszörnyülködnek úgy pedig elég nehéz jól érezni magam. Ott meg még nem tartok, hogy leszarjam őket.

2017. aug. 24. 14:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Anyumnak 17 éves korában kezdett el hullni a haja. Elmondása szerint hihetetlenül zavarta, mégis talált magának férjet, és lett három gyereke. Nyilván úgy próbálja hordani, hogy ne látszódjon, és tény, hogy 35 éve ugyanolyan a frizurája, de boldog. Egy normális férfit, pláne ha párkapcsolat közben jön a probléma, nem fog zavarni, és melletted lesz. A barátod normálisnak tűnik, nyugodj meg :) 24/F
2017. aug. 24. 15:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Hasonló a szitu itt is, nekem a doki azt mondta anno, hogy PM és majd elmúlik, azóta eltelt egy kis idő, az értékeim jók, a hajhullás egyre rosszabb. :( A doki meg vonogatja a vállát, meg néha elküld nagy laborra, hogy de az eredmények jók...

Próbálkoztam mindenféle csodavitaminnal, azoktól többszörösen visszahíztam azt, amit a PM gyógyszerezés megkezdése óta leadtam, lassan tükörbe nézni sem merek... :D

Egyébként nálunk páromat jobban zavarják a hajszálak mindenhol, mármint amit elhullatok, fürdőben, ágyban, csak úgy a lakásban, mint ami a fejemen van vagy nincs. :) Szóval, ha amúgy szeret, ezen szerintem kár aggódni.

Egyébként, amíg nem vészes a helyzet, a kisebb foltokat könnyebb elfedni, dm-ben meg ilyen helyeken lehet kapni kozmetikai cuccokat, ami hajat ugyan nem pótol, de sokkal tömörebbnek látszik tőle a maradék, és elfedi az esetleges foltokat.

Illetve én biztosan kísérleteznék a helyedben a különféle felnyírt frizurákkal, míg a megoldást keresitek, az is segíthet elkendőzni a problémát.

2017. aug. 28. 08:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Plusz egy merészebb frizura önbizalmat is adhat. :)
2017. aug. 28. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!