Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Már férfiak se viszik sehova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már férfiak se viszik sehova a feleségüket? Dolgozik, alszik ennyi az életünk.

Figyelt kérdés
2017. aug. 3. 23:08
 1/10 anonim ***** válasza:
62%

12 óra munka per nap, 60 óra per hét...

Csodálkozol?

24/F

2017. aug. 3. 23:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi minden szombatunk randizunk :)

Én 12 órás műszakban dolgozom a sebészeten, ő 12 órás műszakban mérnök. :)

2017. aug. 3. 23:30
 3/10 anonim ***** válasza:
97%

Anyamek kb 10 eve vannak egyutt, majdnem minden heten mennek valami programra, altalaban jazz vagy egyeb koncertekre, emellett minden hetveget kettesben toltenek a nyaralojukban videken. Illetve minden evben van kulfoldi program is.

Mi a parommal ugyan csak ket eve vagyunk egyutt, de mi is eljarkalunk azert.

Nem kell beletorodni abba, ha valami nem tetszik.

2017. aug. 3. 23:51
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
En feleseg vagyok, nem kell engem sehova vinni, megyek en magam. Altalaban en szervezem a programokat, aki akar, az jon velem. Volt olyan idoszak, mikor a ferjem tobbet dolgozott, nem volt kedve menni sehova, akkor hagytam beken, nem nyaggattam. Megoldottam baratnokkel. Mikor lazabb idoszak van, akkor sokat jarunk el itthonrol.
2017. aug. 4. 00:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg te is javasolhatsz programokat. Ha a férjemnek nincs ötlete, akkor nyaggatom én, hogy hova menjünk. Nyilván ha nagyon nincs kedve, nem erőltetem, de azért legtöbbször eljön velem olyan programokra is, ami nem lenne alap esetben a szíve csücske. És jól érzi magát. De ehhez az kell, hogy ne várjam némán és elégedetlenül a sarokban ülve, hogy neki mikor jut eszébe engem elvinni valahova.
2017. aug. 4. 07:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Ahogy a 4-es írja. Miért kell ara várni, hogy a férfi szervezze a programot? Én megalázónak is érezném. Ha ő túltórázik, nincs kedve akkor megyek barátokkal. Sőt kell is külön program, munkatársakkal, barátokkal. Van, hogy elutazom a szüleimhez hétvégére egyedül, mostanában sokat mert Apukám beteg és a házkörül segítek. Aki meg lustaságból ilyen, mint ahogy a kérdező írja és mondjuk heti 40 óra melóval, semmi túlóra, hát olyan lusta pasi meg nem kellene.
2017. aug. 4. 10:59
 7/10 anonim ***** válasza:
11%
Azért viszik, pasik is örülnek ha kiszakadnak a taposómalomból, ha csak pár órára is. Nagyon gáz lehet az aki pasi aki inkább tesped.
2017. aug. 4. 11:17
 8/10 anonim ***** válasza:

"emellett minden hetveget kettesben toltenek a nyaralojukban videken. "

Vagy épp hármasban:)

Jól ismerem az ilyen "hétvégén le szoktunk járni Almásra/Rácra/stb" párokat, Anyu szereti a pasikat ;)

2017. aug. 4. 13:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Miért, te nem tudsz javasolni h merre menjetek? Vagy ez hogy van... csak ö? :)

Tessék -böngészni a netet és hajrá, nem kell drága program.

2017. aug. 4. 14:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Igényektől függ ki mennyit szeret eljárni. Aki akar, akkor szakít rá időt.

Mi nem sűrűn járunk el, nem vagyunk csavargósak annyira, én pláne. 1-2 havonta egyszer, ha van kedvünk. Ha nincs, akkor nem megyünk, de összenőve sem vagyunk, elmegyünk külön külön is néha. Nem kell engem sehová sem vinni, ha akarjuk megoldjuk együtt, ha nem akkor egyedül. Ha meg ahhoz van kedvem, energiám akkor itthon elvagyok olvasással, sorozatnézéssel vagy a hobbimmal.

Ha mehetnéked van, akkor menj egyedül amennyiben a férjednek nincs kedve.

2017. aug. 8. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!