Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már férfiak se viszik sehova a feleségüket? Dolgozik, alszik ennyi az életünk.
12 óra munka per nap, 60 óra per hét...
Csodálkozol?
24/F
Mi minden szombatunk randizunk :)
Én 12 órás műszakban dolgozom a sebészeten, ő 12 órás műszakban mérnök. :)
Anyamek kb 10 eve vannak egyutt, majdnem minden heten mennek valami programra, altalaban jazz vagy egyeb koncertekre, emellett minden hetveget kettesben toltenek a nyaralojukban videken. Illetve minden evben van kulfoldi program is.
Mi a parommal ugyan csak ket eve vagyunk egyutt, de mi is eljarkalunk azert.
Nem kell beletorodni abba, ha valami nem tetszik.
"emellett minden hetveget kettesben toltenek a nyaralojukban videken. "
Vagy épp hármasban:)
Jól ismerem az ilyen "hétvégén le szoktunk járni Almásra/Rácra/stb" párokat, Anyu szereti a pasikat ;)
Miért, te nem tudsz javasolni h merre menjetek? Vagy ez hogy van... csak ö? :)
Tessék -böngészni a netet és hajrá, nem kell drága program.
Igényektől függ ki mennyit szeret eljárni. Aki akar, akkor szakít rá időt.
Mi nem sűrűn járunk el, nem vagyunk csavargósak annyira, én pláne. 1-2 havonta egyszer, ha van kedvünk. Ha nincs, akkor nem megyünk, de összenőve sem vagyunk, elmegyünk külön külön is néha. Nem kell engem sehová sem vinni, ha akarjuk megoldjuk együtt, ha nem akkor egyedül. Ha meg ahhoz van kedvem, energiám akkor itthon elvagyok olvasással, sorozatnézéssel vagy a hobbimmal.
Ha mehetnéked van, akkor menj egyedül amennyiben a férjednek nincs kedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!