Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal tartom kényelmesnek a pár om, ha arra kér hogy
késö Este menjek érte melohelyre, mikor busza is van és
vagy 40 kmre dolgozik?
Az én párom is ilyen kényelmes..két buszmegállót sem tud buszozni, engem hív hogy menjek el érte miután megvettem a drága parkolójegyet..
2017. febr. 24. 16:04
Az én párom is ilyen volt:((
Vettem neki egy járgányt, tessék, fuvarozzad magad.
2017. febr. 24. 16:06
Jól értettem, ha érte mész akkor egy órával előbb ér haza? Akkor talán ez a magyarázat, szeretne legalább 11-re otthon lenni és ne éjfélre. Az plusz egy óra alvás...
2017. febr. 24. 16:06
Nem tudom. Ha epp semmi dolgom es van kedvem, o meg epp nagyon elfaradt aznap, egyszer-egyszer belefer, elmennek erte. De rendszeresen nem furikaznam.
2017. febr. 24. 16:08
Ha nem minden nap, akkor nekem beleférne 1-1x, mert ha nagyon fáradt az ember az az egy óra sokat számít. Persze mint mondtam, nem mindegy mennyiszer.. meg akkor se feltétlenűl 40 km-ert, hanem mondjuk a buszmegállóig mennék ki elé...
2017. febr. 24. 16:16
Természetesen elmennék, de nem mindennap.
Párom kocsival jár dolgozni, pedig a busz ingyen lenne neki, de így kb. 40-45 perccel hamarabb Itthon van, a benzint viszont nem fizetik, mégis jobb így mindkettőnknek.
A párod a férfi?(mert úgy ciki, ha nincs kocsija)
2017. febr. 24. 16:48
Ha minden nap erre kér, akkor kihasznál. De alkalmanként, mikor neked épp semmi dolgod, miért ne mehetnél érte? Elvileg azért vagytok együtt, mert szeretitek egymást, akkor nem esik neked jól kedveskedni a párodnak? Ez lenne a természetes...sőt, én barátom magától szokta felajánlani az ilyen dolgokat, nemis kell kérni rá. Ha te a kilométereket számolgatod meg húzod a szádat ilyen esetben, akkor egyáltalán szereted a barátnődet?
2017. febr. 24. 16:58
Én 6 km-re dolgozom a munkahelyemtől, busszal fél 11-re otthon lennék, bérletem is van, mégis a férjem minden alkalommal eljön értem kocsival. Ja és így 15 perccel érek csak előbb haza.
Őszintén sajnálom a "párodat"
2017. febr. 24. 17:12
Ha nő,egy picit érthető,de akkor vegyél neki riasztót és paprikaspray-t és akkor nem lesz védtelen.Ha pasi,akkor is ugyanez,de cikibb,hogy elvileg ő az erősebbik nem,de egy nő fuvarozza.
2017. febr. 24. 17:18
Ezért kérdeztem én is, hogy férfi vagy nő.Mert ha a nő futkos érte kocsival, az gáz.
Ha dolgom van a városban, mivel falun lakunk, élettársam mindig bevisz kocsival, kérnem sem kell.(egy autóbaleset óta nem merek vezetni)
De itt én vagyok a nő, a kérdésből nem derül ki, hogy ki kicsoda.
2017. febr. 24. 17:23
Kapcsolódó kérdések: