Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal tartom kényelmesnek a pár om, ha arra kér hogy késö Este menjek érte melohelyre, mikor busza is van és vagy 40 kmre dolgozik?
Nem lehet, hogy fél a párod?
Engem párom azért szokott hozni-vinni, mert gyorsabb kocsival, másrészt félt.
Most megyek dolgozni, de mondjuk én du. 4-kor indulok is haza, szóval nincs miért féltenie.Napi 100 kilométert fogok utazni oda-vissza, biztos lesz olyan, hogy eljön értem, de nem várnám el napi jelleggel.
Mi van? 100 kmt levezetni nem piskóta?
:))
900kmt vezetek le munka után éjjel, hogy lássam a gyerekeim....
Majd belejössz nyugi:)
Egyébként meg ha hébe hóba van ilyen akkor simán vállalható. Persze ha anyagilag is úgy álltok.
Mert akárhogy nézzük pénzkidobás ha már van bérlete.
Én ezt rengetegszer hallom a kollégáimtól, hogy jaj már nem jön el értem, nem vár meg kocsival, de hát miért nem, hogy ennyire képes csak?Azt várják, hogy felhívja őket a párjuk, de egyszer nem jut eszükbe hogy rájuk csörögjenek, ha meg mégis, akkor annyit szól a telefonba, hogy na mondjad.
Nő vagyok én is, de sosem várom el, hogy ide-oda fuvarozzanak, ott várjon a munkahelyem előtt kocsival. Ez szerintem lustaság,kényelem, és így teszteli a párját mire nem képes érte. Ennyi. Ez a női butaság teteje. Aki a munkába képes egyedül elindulni, vagy boltba(sötétedés után),ruhát vásárolni magának stb.. az a munkából is haza tud menni ugyan így.
Már csak azért is, mert a kérdező is elfáradhatott a nap folyamán, és 80 km-t levezetni...az ő kényelméért. Másra is kell gondolni, nem csak mindig magunkra.
Egyszer-kétszer belefér,mert jólesik, de vannak határok.
Mi a megoldás? Ami mindenkinek jó? :)
Kimész elé a buszmegállóba! Ugyanis a buszon nem valószínű, hogy baj éri, ha te ott várod, mikor leszáll, hazafelé sem lesz gondja!
Néha meg, ha úgy van elmész érte...
Szerintem ez jó lehet mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!