Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A ferfiak miert nem akarjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiak miert nem akarjak megvedeni, megtartani a noiket, feleseguket manapsag?

Figyelt kérdés
Husz evvel ezelott meg tudtak a nyikhajok, hogy ha ferjes asszonyra tekintenek, akkor a ferjjel kell megkuzdeniuk. A "ferj" megkuzdott a noert minden korulmenyek kozott a masik kannal. Ma meg mar semmikeppen nem mutatjak ki a ferfiak, hogy az o nojuk tabu a tobbi ferfinak. Miert van ez? Nem csodalkozom, ha a noket barmikor le lehet akasztani egy ilyen ferfi mellol, hiszen azt sugallja, hogy neki a no semmit nem er, aki akarja, az vigye.

2017. jún. 24. 16:22
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
93%

A megfogalmazás nagyon nem tetszik. Nem kanok küzdelme egy nőstény felett a párkapcsolat. A nő nem tulajdon és nem tabu. Önálló lény, akinek joga van dönteni arról, mit tesz. A nőket nem lehet "bármikor leakasztani", mert nem vagyunk kabát a fogason, amibe bele kell írni a neved, nehogy ellopják.

Nagyon furán látod a párkapcsolatokat. Te egy ilyenben élsz? Megmondják, mit tehetsz és ha egy másik ember rád néz, a férjed körbepisil, nehogy elvigyen más?

2017. jún. 24. 16:24
 2/50 anonim ***** válasza:
86%

Nem is engedik. Lásd svéd példa. Ott alakult erre valami csoport a sok muszlim erőszak után, de utána egy sor nő kivonult okoskodni, hogy "ez nem kell"...

Én vonom a vállam, mert úgy gondolom, hogy nem az apja vagyok, hogy megvédjem a kisebb ügyekben, de ha kér akkor számíthat rám. Nagy ügyekben meg úgyis erősebb segítség kell.

2017. jún. 24. 16:27
 3/50 anonim ***** válasza:
100%

Pedig azt a nőt aki nem ugyan azt érti hűség alatt amit a férje azt bizony csak vigyék.

30/f

2017. jún. 24. 16:29
 4/50 anonim ***** válasza:
55%
Egyszerűen csak arról van szó, hogy bizonyos férfiakat megcsapott a civilizáció szele még Magyarországon is. Téged nem, kandisznó, de ez nem baj. Gondolom, a Maris azóta már elérte a lélektanilag is fontos 90 kilós határt, úgyhogy azóta kevesebb érdeklődő miatt kell aggódnod. Azért megnéznék egy ilyen epic disznóharcot, mikor megküzdesz a kancádért. Mit csinálsz? Szembelocsolod kőbányaival a támadó kant, aztán soványmalacvágtában eliszkolsz?
2017. jún. 24. 16:30
 5/50 A kérdező kommentje:

Bizony, a ferjem "korbepisil" es igy jelzi, hogy en az ove vagyok, o pedig az enyem. Ennek semmi koze a feltekenyseghez.

Par evtizede a jeggyuru meg tabu volt egy ferfi vagy no kezen, probalkozasok mindig voltak, de azok harmatgyengek voltak. Egy nyikhaj sem akart bajuszt akasztani a ferjjel. Ma mar nem erdekli oket a ferj vagy elettars, nyomulnak ezerrel, mert tudjak, hogy a hatterben levo ferfi soha nem fog "bicskat rantani" rajuk. Sot, kirohogik a ferjeket vagy a no baratjat.

Nincs a ferfiakban tartas, nincs ferfiero, csak a kocsijukert meg a jol fizeto IT allasukert kuzdenek, noert soha. Ezt nem ertem. :(

2017. jún. 24. 16:33
 6/50 anonim ***** válasza:
64%
Mutass disznóharcot, amiben a férjed megvéd, tenyészállat. Ha nem mutatsz, nem hiszem. Videót, videót!!!!
2017. jún. 24. 16:35
 7/50 anonim ***** válasza:

Átesel a ló tuloldalára, kvázi lesüllyedsz a kérdező szintjére.

2017. jún. 24. 16:38
 8/50 anonim ***** válasza:
100%

Azért csinálják, mert tudják, hogy az adott nőnek nincs gerince.

30/f

2017. jún. 24. 16:38
 9/50 anonim ***** válasza:
45%
Mintha nem lennék már eleve is mélyebben.:)))) Te kit izgat most itt az én szintem, én disznóharcot akarok látni.
2017. jún. 24. 16:42
 10/50 anonim ***** válasza:
83%

'Husz evvel ezelott meg tudtak a nyikhajok, hogy ha ferjes asszonyra tekintenek, akkor a ferjjel kell megkuzdeniuk. A "ferj" megkuzdott a noert minden korulmenyek kozott a masik kannal.'

Ezt honann szeded? Ott voltál minden esetnél?

Kiábrándítalak. Ez nem igaz.

Nő vagyok, de aki akarja és tudja, az igenis vigye a páromat.

Nem egymás tulajdonai vagyunk. Ha menni akar, menjen.

Nem szeretem, ha tulajdonként kezelnek.

45N

2017. jún. 24. 16:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!