Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A ferfiak miert nem akarjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiak miert nem akarjak megvedeni, megtartani a noiket, feleseguket manapsag?

Figyelt kérdés
Husz evvel ezelott meg tudtak a nyikhajok, hogy ha ferjes asszonyra tekintenek, akkor a ferjjel kell megkuzdeniuk. A "ferj" megkuzdott a noert minden korulmenyek kozott a masik kannal. Ma meg mar semmikeppen nem mutatjak ki a ferfiak, hogy az o nojuk tabu a tobbi ferfinak. Miert van ez? Nem csodalkozom, ha a noket barmikor le lehet akasztani egy ilyen ferfi mellol, hiszen azt sugallja, hogy neki a no semmit nem er, aki akarja, az vigye.

2017. jún. 24. 16:22
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

"Amúgy szerintem is tök gáz, hogy a mai férfiak nem szúrják le az összes olyan férfit, aki ránéz a feleségükre. Elkorcsosul ez a világ, de szerencse, hogy itt van ez a tenyészdisznó meg a férje. Remélem, a méhed is járt, nem csak a pofád és teleszülted az országot leendő kőművessegédekkel. Táncolj disznó!!!!!!"

Amugy nem a leszurasrol volt szo, hanem a kiallasrol a valasztott nod mellett.

Nem, nem vagyok tenyeszdiszno, soha nem leptem at meg terhesen sem a hatvan kilot, lanykorom ota kereken otven kilo vagyok.

Ha engem valaki setalni hivott, akkor azt mondtam neki, hogy van nekem fejrem, akivel setelhatok.

Ha valaki megdicserte a hajamat, akkor azt valaszoltqm neki, hogy a ferjemnek is nagyon tetszik.

Ha valaki medicserte a ruhamat, akkor azt valaszoltam neki, hogy a ferjem is imadja, azert vettem fel.

Ha valaki megdicserte a labamat, akkor azt valaszoltam neki, hogy tudom hogy szep, de nekem inkabb a josaga tetszik, mert elvisz oda, ahova akarom.

Mindig visszavagtam, jeleztem, hogy a kozeledo ferfi nekem crt sem er a ferjem mellett, erre kaptam, hogy varanuszarcu vagyok, meg frigid savanyu.

Kerdesem, ha en hu vagyok de tamadnak a kis kandurok, akkor kinek kellene meg rajtam kivul kiallnom mellettem? Kinek kellene kiosztani nekik a mancsos pofont, hogy eddig menj es ne tovabb? A no tiltakozasat nem veszzik komolyan, akkor itt az ido, hogy a ferfiak lepjnek, vagy rosszul gondolom?

2017. jún. 24. 17:00
 12/50 anonim ***** válasza:
91%
Olyan nőt kell cálaszrani, aki nem egy világ ri_anca és nem fog félrek_rni. Téged védenie kell a hapsidnak mert tudja, hogy amint elfordul te cuppansz is rá az utadba kerülő f_szokra. Egy normális, kapcsolatban élő nő viszont egyedül is elhajtja az udvarlókat, nem kell a férfinek őrködni felette.
2017. jún. 24. 17:01
 13/50 anonim ***** válasza:
Akkor egyike vagy a nagyon ritka kivételeknek (férfiaknál is hasonlóan siralmas az arány!) aki hűséges.
2017. jún. 24. 17:02
 14/50 anonim ***** válasza:
100%

"Ha engem valaki setalni hivott, akkor azt mondtam neki, hogy van nekem fejrem, akivel setelhatok.

Ha valaki megdicserte a hajamat, akkor azt valaszoltqm neki, hogy a ferjemnek is nagyon tetszik.

Ha valaki medicserte a ruhamat, akkor azt valaszoltam neki, hogy a ferjem is imadja, azert vettem fel.

Ha valaki megdicserte a labamat, akkor azt valaszoltam neki, hogy tudom hogy szep, de nekem inkabb a josaga tetszik, mert elvisz oda, ahova akarom. "

Ennyit a férjedről. Te koptettad le a faszikat, csak megsúgom. :P

30/f

2017. jún. 24. 17:04
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, most ez okozott benned évtizedes sérelmet, hogy valami fickó, akit elhajtottál varánuszarcúnak nevezett? (Amúgy jó duma, használom majd.) Szerinted ezért a férjednek fizikai erőszakba kellene kezdenie? Miért? Szeretnéd ha lenne peres ügye, esetleg egy rosszul sikerült ütés után ő kerüljön kórházba/temetőbe, vagy a másik miatt börtönbe?

Vagy az a bajod, hogy a férjed egy puhapecs? Ossz meg velünk még további részleteket. El szeretnénk merülni házasságod sötét bugyraiban? Mi is a te igazi frusztrációd csibefasirt?

2017. jún. 24. 17:07
 16/50 A kérdező kommentje:

11-es. Hany gyereked van hazassagbol ugyanattol a ferfitol? Egy ferfi mellett sem tudtal kiallni, meg o sem melletted, es szerinted ez a termeszetes.

45 eves vagy? Csigolyankent kisz..artad az eletedet a vilagba, azert nincs gerinced? Sz..arba sem vettek teged a ferfiak, a gyerekeid apjai, azert viselkedsz es gondolkodsz igy? Vagy mi az oka es eredete a ferfigyuloletednek es megvetesednek?

2017. jún. 24. 17:09
 17/50 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha nálad ez a hűség ennyire rendben van, a férjednek ezek szerint nincs ezzel dolga, végül is mi a gondod?

Én biztos nem fogok teperni egy félrek ó nőért. Lehet csinálok meggondolatlan dolgokat, de attól függetlenül nyugodtan költözhet a szeretőjéhez, ennél nagyobb büntetés nem is kell.

2017. jún. 24. 17:20
 18/50 anonim ***** válasza:
100%

16#

Férfigyűlölet, hogy nem szerti, ha tárgyként, meg tulajdonként kezelik? Elég érdekes elképzelésed van az életről és a párkapcsolatról...

2017. jún. 24. 17:21
 19/50 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, megtudhatnánk, hogy igazából mi a súlyós frusztrációd oka? :)
2017. jún. 24. 17:22
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
Engem is már ez izgat csak. Sima trollkodással van dolgunk vagy lesz valami háttérsztori, ami megmagyarázza ezt az elmeroggyantságot.
2017. jún. 24. 17:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!