Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A ferfiak miert nem akarjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiak miert nem akarjak megvedeni, megtartani a noiket, feleseguket manapsag?

Figyelt kérdés
Husz evvel ezelott meg tudtak a nyikhajok, hogy ha ferjes asszonyra tekintenek, akkor a ferjjel kell megkuzdeniuk. A "ferj" megkuzdott a noert minden korulmenyek kozott a masik kannal. Ma meg mar semmikeppen nem mutatjak ki a ferfiak, hogy az o nojuk tabu a tobbi ferfinak. Miert van ez? Nem csodalkozom, ha a noket barmikor le lehet akasztani egy ilyen ferfi mellol, hiszen azt sugallja, hogy neki a no semmit nem er, aki akarja, az vigye.

2017. jún. 24. 16:22
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
45%
Vékony férfi vagyok, ha lenne csajom és egy 130 kilós pasi oda jönne és a szemem láttára megdugná a feleségemet, nem foglalkoznék vele. Kefélje meg a nőmet aki 100 kiló feletti vadállat én nem veretem meg magam soha.
2017. jún. 24. 17:26
 22/50 anonim ***** válasza:
25%
Szóval én minden férfinek hagyom majd, hogy megdugja a csajomat. Szóval jön egy nálam erősebb férfi, akitől félek, akkor én nem állok a boldogság útjába. XD
2017. jún. 24. 17:34
 23/50 A kérdező kommentje:

16-os. Figyelj, csibekakas! Nem, nem kivanom, hogy a ferjem bortonbe keruljon, de azt igen, hogy ha jelzem neki, hogy a kis kandurka nem bir leszakadni a munkahelyen rolam, hiaba vagom a pofajaba, hogy nalam kizart a felrekuras, akkor beszelgessen mar el vele.

Csibe az anyukad volt, (meg zsirdiszno is az anyad, nem latsz mast, ebbol indulsz ki) amikor apaddal felrekefelt es te kipotyogtal a vialagba ebbol a liezonbol, de nem en, kerlek, hogy neki tartogasd a jelzoidet. Hetvege van, nala zabalsz holnap vasarnapi ebedet, eppen jo alkalom lesz, hogy a szemebe vagd.

Amugy meg a kerdes az volt, hogy ha te azt mutatod, hogy nem vagyok fontos neked, akkor mi jogon varod el, hogy nekem fontos legyel?

Velem huszas, harmincas kis kanok kezdenek ki a munkahelyemen es ettol nekem hanyingerem van.

Ez az egesz kerdes arrol jutott az es zembe, hogy tegnap bejottegy feleseg az irodaba, a najlonzacskobol kiszorta Andika ele az iroasztalra a ferje szennyes gatyait, kozben csendesen azt mondta, hogy matol te mosol ra, a ferje iroasztalanal meg meg megallt, es kozolt vele, hogy most megy a birosagra beadni a valokeresetet.

Megallt a levego az irodaban. A ferj, miutan a felesege elment, ugy elkuldte a halal f--szara a kis kollegonot, hogy az csak ugy csattant.

Most kivancsi vagyok, hogy hetfon milyen allapotban fog megjelenni a ferjek es apak gyongye.

2017. jún. 24. 17:36
 24/50 anonim ***** válasza:
43%

Hehe, születésem körülményeit nagyon kis visszafogottan írtad le. A valóság sokkal ridegebb volt. Amúgy aligha eszem holnap anyámnál, nem él már egy ideje.

Szóval az a bajod, hogy nem tudtad rendesen lerázni valamelyik munkatársadat, a férjed meg nagy ívben tett az egészre? Ezért pedig úgy érzed, hogy már nem számítasz neki. Oh, na szép. Mondjuk így 40+-osan nem tudom, miért kellene aggódnia.

Közben meg valami munkatársad megcsalta a feleségét egy munkatársnőddel? Hát na, nagy sztori. Ez még soha nem történt meg a világtörténelem során. Teljesen legelső eset. Mi a bajod amúgy? Megkeseredett középkorú magyar asszonyka lett belőled?:))))

2017. jún. 24. 17:43
 25/50 anonim ***** válasza:
100%
Asszem megbuktam szövegértelmezésből.Nem értem mi a probléma.Valaki elmagyarázná emberi nyelven is?
2017. jún. 24. 18:28
 26/50 anonim ***** válasza:
68%
Csak egy frusztrált középkorú nő szósalátája ez. Ne aggódj, nincs benne igazi probléma vagy kérdés, csak megbuggyant az agya a nagy melegben.
2017. jún. 24. 18:33
 27/50 anonim ***** válasza:
Na akkor megnyugodtam.😃 Már azt hittem nekem is agyamra ment a meleg.
2017. jún. 24. 18:37
 28/50 A kérdező kommentje:

A kerdes az volt, hogy ket-harom gyerekkel otthagyjalak-e az irodai nyikhajert, aki szepeket mondd nekem, vagy sem?

Valaszolnatok ra, vagy a tovabbiakban is csak frusztralt nonek meg zsirdisznonak neveznetek engem?

)tdven kilosan semmikeppen nem vagyok zsirdiszno, hizni sem tudok, pedig minden vagyam az...Azert mert te ferfikent elhizol vagosulyra egy kapcsolatban, meg nem biztos, hogy a no is utanad csinalja.

Te kinek kepzeled magad egy kapcsolatban ferfikent? H0gy gondolod, mennnyi es mi jar neked a tetteid, cselekedeit utan? Valaszolnal?

2017. jún. 24. 18:50
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Én azonnal válaszolok, ha felteszel egy olyan kérdést, amelyben legalább távolról felfénylik valamiféle emberihez hasonló értelem. Ez eddig nem sikerült. Amúgy én sörtől híztam, szóval nem zsírdisznó vagyok, hanem sördisznó.
2017. jún. 24. 18:53
 30/50 anonim ***** válasza:

Te kérdező,ha most azt írom neked hagyd ott, Avagy ne hagyd ott, akkor azt teszed?Pfff...

1.Ha otthagyod, akkor minek küzdene a férjed érted?Én sem tenném, és ezt nőként írom.Felnőtt nő vagy, aki 2-3 gyerekkel lelépsz a szépen beszélő nyikhajhoz.Döntést meghoztad.

2.Ha nem hagyod ott, akkor nincs miről beszélni.Maradsz a férjed mellett, a nyikhaj meg másnak beszél szépen a továbbiakban.Probléma megoldva.

Bár már lehet tényleg hülye vagyok, de Ennyit sikerült felfognom ebből.😃

2017. jún. 24. 19:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!