Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak miert nem akarjak megvedeni, megtartani a noiket, feleseguket manapsag?
Utolso, ugye tudod, hogy se anyuka nevelete zsirdisnoval sem anyuka nevelte sordisznoval nem egy nyelvet beszelunk?
Hehe! Te ugy doglesz meg egyedul zsir es sordisznosan, ahogy akarsz, a kutya sem fog utanad vonyitani. :) A kerdesben nem rolad es a ruhes fajtadrol volt szo, felfogtad? Ja nem.. itt kinlodsz meg vergodsz, mig el nem taposnak... KEGYES HALAL LESZ AZ NEKED.:)
Torma Andras, a 120 kilos vagaserett zsirdiszno, akit m Mind a mai napig az anyja hizlal hetrol hetre. Most megszolalt, felroffent...
Egy nonek meg okadni kell ettol a roffenesetol. A kerdesre valaszolnal kicsi malackam, kicsi bandikam?
Amilyen alpári meg agresszív stílusod van, biztos taszítod az embereket. Nem hinném, hogy különösebb védelemre lenne szükséged. Az ilyet a többség el szokta inkább kerülni.
30/f
En eleg fiatal vagyok meg ilyen kerdesekhez, de nem szeretem ha a baratom el akarja tavolitani a fiu ismeroseimet, a volt osztalytarsaimat. A volt kapcsolatomban a fiu azt akarta, hogy baratnoimmel, fiu baratjaimmal ne menjek a varosba, mert akkor nem vagyok vele; ne menjek kirandulasokra, taborokba, ne chateljek veletlenul se egy olyan fiu baratommal, mert felt, hogy annyi ev utan akarnanak tolem valami mast is, mint baratsagot. 9 honap utan mar nem birtam es szakitottam.
A mostani baratomnak vannak lany baratjai, akikkel kimegy kajalni vagy setalni es nincs kifogasom ellene. Nekem is vannak fiu baratjaim, akikkel kimegyek a varosba es haveri szinten eltoltjuk az idot. Szerintem az a legjobb ha megengeded a parodnak a szabadsagot a normalitas hataran. Hagyd, hogy menjen ahova szeretne, addig amig erezteti veled, hogy szeret, fontos vagy neki es tisztel, s nem csal meg.
Apum 61 eves, anyum 53 es sose volt azert veszekedes ha egy ferfi, aki vendegeskedett nalunk megdicserte anyam foztjet, ruhajat, a teriteket. O szepen megkoszonte es ennyi. Volt mar olyan oregember, aki kikezdett vele, de kozolte, hogy szereti a ferjet es nem akar semmit az illetovel.
Ha van bizalom, akkor ritkan kell megvedje mas himektol a ferfi a not vagy mas noktol az asszony a ferjet.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!