Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A ferfiak miert nem akarjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiak miert nem akarjak megvedeni, megtartani a noiket, feleseguket manapsag?

Figyelt kérdés
Husz evvel ezelott meg tudtak a nyikhajok, hogy ha ferjes asszonyra tekintenek, akkor a ferjjel kell megkuzdeniuk. A "ferj" megkuzdott a noert minden korulmenyek kozott a masik kannal. Ma meg mar semmikeppen nem mutatjak ki a ferfiak, hogy az o nojuk tabu a tobbi ferfinak. Miert van ez? Nem csodalkozom, ha a noket barmikor le lehet akasztani egy ilyen ferfi mellol, hiszen azt sugallja, hogy neki a no semmit nem er, aki akarja, az vigye.

2017. jún. 24. 16:22
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

Utolso, ugye tudod, hogy se anyuka nevelete zsirdisnoval sem anyuka nevelte sordisznoval nem egy nyelvet beszelunk?

Hehe! Te ugy doglesz meg egyedul zsir es sordisznosan, ahogy akarsz, a kutya sem fog utanad vonyitani. :) A kerdesben nem rolad es a ruhes fajtadrol volt szo, felfogtad? Ja nem.. itt kinlodsz meg vergodsz, mig el nem taposnak... KEGYES HALAL LESZ AZ NEKED.:)

2017. jún. 24. 19:06
 32/50 anonim ***** válasza:
Valóban nem egy nyelvet beszélünk. Rám jellemző, hogy összefüggő, értelmes mondatokban fejezem ki magam. Te viszont csupán szóböffenetek útján próbálsz meg kommunikálni.
2017. jún. 24. 19:12
 33/50 A kérdező kommentje:

Torma Andras, a 120 kilos vagaserett zsirdiszno, akit m Mind a mai napig az anyja hizlal hetrol hetre. Most megszolalt, felroffent...

Egy nonek meg okadni kell ettol a roffenesetol. A kerdesre valaszolnal kicsi malackam, kicsi bandikam?

2017. jún. 24. 19:15
 34/50 anonim ***** válasza:
100%

Amilyen alpári meg agresszív stílusod van, biztos taszítod az embereket. Nem hinném, hogy különösebb védelemre lenne szükséged. Az ilyet a többség el szokta inkább kerülni.

30/f

2017. jún. 24. 19:18
 35/50 anonim ***** válasza:
Anyám már meghalt, mint mondtam, és 120 kilónál jóval több vagyok. Eleve 110 kiló alatt nem férfi a férfi, szóval a 120 is még vékony. Ahogy mondtam, szívesen válaszolok a kérdésedre, amint sikerül feltenned egy értelmeset. Eddig ez nem jött össze. Esetleg olvastasd el valakivel, mielőtt kiteszed ide.
2017. jún. 24. 19:21
 36/50 anonim ***** válasza:
94%
Ember vagy, szabad akarattal, nem bicikli, amit bárki oda tol, ahová akar. Ha elválsz vagy félrelépsz, az a te döntésed, ha hűséges maradsz, az is. Normális férfi ezt felfogja, és csak akkor erőszakoskodik a másikkal, ha az éppen meg akar erőszakolni.
2017. jún. 24. 19:23
 37/50 A kérdező kommentje:
30F neked mi a kifogasod? Az hogy lezsdirdisznozott engem en meg vissza? Egy ferfitol ez megengedett hited szerint, egy notol viszont mar nem megengedett? Szoval mi a bajod veleem?
2017. jún. 24. 19:24
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyjuk abba, mert az lesz a vége, hogy a kérdező ránk uszítja a kanját.
2017. jún. 24. 19:29
 39/50 A kérdező kommentje:
Az a bajod, hogy a viszketo farkadat nem elegetem ki, te tolakszol ezerrel tizszer,en meg szolok a fejemnek, hogy allitson mar le? O meg lehet hogy ket kopasz baratjaval elbeszelget veled a parkapcsolat milyensegerol? Te ezt serelmezned?A kis farokhuzogato majmocska, mint te, meg is erdemli, hogy a felnott gorillak helyrerakjak. Te nem igy gondolod?
2017. jún. 24. 19:31
 40/50 anonim ***** válasza:
63%

En eleg fiatal vagyok meg ilyen kerdesekhez, de nem szeretem ha a baratom el akarja tavolitani a fiu ismeroseimet, a volt osztalytarsaimat. A volt kapcsolatomban a fiu azt akarta, hogy baratnoimmel, fiu baratjaimmal ne menjek a varosba, mert akkor nem vagyok vele; ne menjek kirandulasokra, taborokba, ne chateljek veletlenul se egy olyan fiu baratommal, mert felt, hogy annyi ev utan akarnanak tolem valami mast is, mint baratsagot. 9 honap utan mar nem birtam es szakitottam.

A mostani baratomnak vannak lany baratjai, akikkel kimegy kajalni vagy setalni es nincs kifogasom ellene. Nekem is vannak fiu baratjaim, akikkel kimegyek a varosba es haveri szinten eltoltjuk az idot. Szerintem az a legjobb ha megengeded a parodnak a szabadsagot a normalitas hataran. Hagyd, hogy menjen ahova szeretne, addig amig erezteti veled, hogy szeret, fontos vagy neki es tisztel, s nem csal meg.

Apum 61 eves, anyum 53 es sose volt azert veszekedes ha egy ferfi, aki vendegeskedett nalunk megdicserte anyam foztjet, ruhajat, a teriteket. O szepen megkoszonte es ennyi. Volt mar olyan oregember, aki kikezdett vele, de kozolte, hogy szereti a ferjet es nem akar semmit az illetovel.

Ha van bizalom, akkor ritkan kell megvedje mas himektol a ferfi a not vagy mas noktol az asszony a ferjet.

19/L

2017. jún. 24. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!