Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A ferfiak miert nem akarjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiak miert nem akarjak megvedeni, megtartani a noiket, feleseguket manapsag?

Figyelt kérdés
Husz evvel ezelott meg tudtak a nyikhajok, hogy ha ferjes asszonyra tekintenek, akkor a ferjjel kell megkuzdeniuk. A "ferj" megkuzdott a noert minden korulmenyek kozott a masik kannal. Ma meg mar semmikeppen nem mutatjak ki a ferfiak, hogy az o nojuk tabu a tobbi ferfinak. Miert van ez? Nem csodalkozom, ha a noket barmikor le lehet akasztani egy ilyen ferfi mellol, hiszen azt sugallja, hogy neki a no semmit nem er, aki akarja, az vigye.

2017. jún. 24. 16:22
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező egy troll. Én még azt is kétlem, hogy nő.

Ilyen nőt nem megtartani akarnak, hanem megszabadulni tőle.

2017. jún. 24. 20:05
 42/50 A kérdező kommentje:

Torma Andras 120 kilon felul, anni ereje meg van, hogy lenyomja itt a billentyut. Anyja-apja kinlodik vele naprol napra, de azert meg ideroffent mielott karcsony elott a nyakahoz tartanak a bokot. Undirito, hanynom kell. Hala istennek csak ugatni tud harapni nem, meg sem birja mozditani a zsirsegget. Volt nekem meg lanykoromban egy ilyenne; randevum, szegeny malyvarozsa, azota sem tudja, hogy miert kapott egy adag hanyast a csokok helyett randi utan.

Mondd Bandika, melyik tarskereson vagy fent, hogy az itt teged olvaso holgyek messzire elkerulhessnek?

2017. jún. 24. 20:11
 43/50 A kérdező kommentje:

Mi bajod van a "noisegemmel"? Szoval te is szereted ha nodet ossze-vissza kefelik titokban pl. a munkahelyen? :))))

2017. jún. 24. 20:18
 44/50 anonim ***** válasza:
100%
Isten őrizz, hogy te bármit is csinálj a farkammal. Még elkapnék tőled valami ótvaros leprát. Én nem olyan vagyok, mint azok a férfiak akik neked udvarolnak, hogy megkeresik a legocsmányabb nőt és azt fűzögetik a könyű dugás reményében.
2017. jún. 24. 20:45
 45/50 A kérdező kommentje:
Nem tudsz olvasni, eppen arrol van szo, hogy bar te probalkoznal ezerszer, de en nem engedem a gombas, otvaros farkad belem verni. Erted a kulonbseget Nyuszika?? :) :)
2017. jún. 24. 21:04
 46/50 anonim ***** válasza:
#43: Én nő vagyok. És mivel a párom "nem küzd más kanokkal", így a fél vállalattal lefeküdtem. Sőt, szinte mindenkivel. Ha nincs kan a környéken, akkor a nőkre is rávetem magam. Hiába, no, papucs a férjem.
2017. jún. 24. 21:05
 47/50 anonim ***** válasza:

45#

Mikor próbálkoztam nálad? Vagy neked az már a próbálkozás, ha leri_ancoznak? Akkor gondolom elég sokan "próbálkoztak" már nálad...

2017. jún. 24. 21:20
 48/50 A kérdező kommentje:
46. Koszonom a koming outodat, de nem itt kene, hanem a parodnak kellene lengetni a szivarvanyos zaszlocskadat estenkent...ertem en es hidd el, hogy nincs semmi bajom veled... mig nem akarsz engem sggbekurni a vallalati mosdoban, mert akkor, /ne vedd sertesnek/ de a nyelveddel nyalatom ki a formas popodat. :)))
2017. jún. 24. 21:27
 49/50 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, te tipikusan az az ember vagy, aki függ a férjétől, aztán az meg ha valami folytán félremegy, vagy elhagy, a pszichiátrián köt ki.

Nem a férjednek kell, hogy tetsszen egy ruha, hanem NEKED. Hol marad a személyiséged?

2017. jún. 25. 20:22
 50/50 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, és azt gondolom, hogy akit vinni lehet, azért nem éri meg harcolni. Akit el lehet csábítani a párja mellől, legyen az férfi vagy nő, azért nem kár:)
2017. jún. 25. 23:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!