Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáljam ezt le? Pasim számítógépen végez home office melót. Én boltban dolgozom. Ha hazajövök rengeteget kell gazolnom a kertben, mert nem rég vettük meg a házat,és sok a tennivaló. Pasim nem segít benne semmit,és kihasználva érzem magam.
A mosogatás, mosás, főzés szükséges. A kert nem. Ha ő nem akart kertet, vagy azzal foglalkozni, az érthető. (Mi is megbeszéltük a párommal, hogy ilyet nem csinálunk)
Nem tudom mi köze ennek a homeoffice-hoz.
Az viszont aggodalomra ad okot, hogy nem tudjátok ezt megbeszélni, illetve nem foglalkozik veled.
#1 Anyám 53 éves, szellemi munkát végez, ugyanezt megcsinálja amit a kérdező.Tudod hogy képes rá?Úgy, hogy muszáj neki, mert senki nem csinálja meg helyette.A kérdező is pont így van vele.
Nekem a férjem kiveszi a részét ezekből, tehát nem panaszkodom.
Csak azt mondom, hogy ilyen nincs, hogy xy dologra nincs energia munka mellett.Olyan van csak, hogy valaki kib.szott lusta, vagy úgy van vele, hogy van egy balf.sz, aki majd megcsinálja helyette.
Nem tűnik fel, h le se sz.rja a kertet? :D Kérte ő tőled, hogy gondozd?
2-3 év vergődés, aztán úgyis különváltok, mert nem egyfajta emberek vagytok.
Jól teszi. anyámék csesztettek állandóan a gazolással... Azután fogtam lefüveztem a kertet, vettem egy robotfűnyírót és probléma megoldva. Állandóan tökéletes a kert. Magas ágyásban van pár fűszernövény, pont elég.
1 percet nem vagyok hajlandó gazolással tölteni az életemből. Feleslegesebb időtöltés mint magam a munka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!