Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy reagáljam ezt le? Pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagáljam ezt le? Pasim számítógépen végez home office melót. Én boltban dolgozom. Ha hazajövök rengeteget kell gazolnom a kertben, mert nem rég vettük meg a házat,és sok a tennivaló. Pasim nem segít benne semmit,és kihasználva érzem magam.

Figyelt kérdés
Miután megjövök melóból, bent rendet teszek,ha tehetem megyek ki a kertbe. Pasim végez a melóval a számítógépen,és bent marad a házban. Amikor még otthon élt, az anyja szerint számítógépes játékokkal játszott,és szerintem most sincsen ez másként.Sokszor ki sem dugja az orrát megnézni,hogy élek-e még,nem vagyok-e esetleg szomjas vagy valami. Ellenben, még a kert mellett főzzek,mossak takarítsak,meg szakadjak ezer felé,de ne háborogjak hanem csináljam.Ha este 22-ig dolgoznék kint,akkor sem mondaná,hogy édesem,gyere be mert mára ez már elég. Rettentően bosszant,hogy semmit sem csinál a munkáján kívül, sem a kertben sem a házon belül. Soha meg nem dicsérné a munkámat,ha én nem teszek rá célzást..Ma azon borult ki a bili,hogy azt mertem mondani, hol hasonlítja az ő munkáját a megerőltető kapáláshoz,meg ág összehordáshoz és összevágásához csettintő ollóval.Mivel az udvar még szinte sehogy sem néz ki,mivel nem rég vettük meg,sok a gaz, amit ki kell irtani,bodza, kúszó gyökerek stb, így természetesen nekiállok,és gyűröm. Örömet okoz,látni,hogy egy rész milyen szépen ki van tisztítva,és én csináltam a két kezemmel. Viszont, rettentően fel tud bosszantani, hogy ő a számítógépes melótól,gyakorlatilag taccson van, semmit sem csinál azon kívül,és mégis mindig fáradt,meg háborog.Hogy mondjam el neki anélkül,hogy veszekednék vele,hogy nekem ez a helyzet így rohadtul nem felel meg? Ő nem veszi észre,hogy van egy csomó munka,amit meg kell csinálni?
2023. ápr. 27. 20:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
34%
En is szamitogepes munkat vegzek, napi 8-9 orat koncentralok es hulla vagyok. Te mit dolgozol hogy melo utan nem dolsz agyba rogton es meg van energiad gazolni, mosni fozni?
2023. ápr. 27. 20:16
 2/25 anonim ***** válasza:
95%
Pont így mondd meg, mint ahogy leírtad.
2023. ápr. 27. 20:17
 3/25 anonim ***** válasza:
41%

A mosogatás, mosás, főzés szükséges. A kert nem. Ha ő nem akart kertet, vagy azzal foglalkozni, az érthető. (Mi is megbeszéltük a párommal, hogy ilyet nem csinálunk)

Nem tudom mi köze ennek a homeoffice-hoz.

Az viszont aggodalomra ad okot, hogy nem tudjátok ezt megbeszélni, illetve nem foglalkozik veled.

2023. ápr. 27. 20:19
 4/25 anonim ***** válasza:
90%
Mondd meg neki, hogy nem te laksz ott egyedül, nem történnek maguktól a dolgok.
2023. ápr. 27. 20:20
 5/25 anonim ***** válasza:
96%
Ezt eskü nem értem. Ki itt dolgozik, ki ott. A házimunka utána közös. Nem csinálnám meg egyedül.
2023. ápr. 27. 20:21
 6/25 anonim ***** válasza:
94%
Mondd meg neki, hogy segítsen, ha nem segít, akkor szakíts és kész, mert másban sem fog. (Gyerek mellett sem fog)
2023. ápr. 27. 20:24
 7/25 anonim ***** válasza:
81%

#1 Anyám 53 éves, szellemi munkát végez, ugyanezt megcsinálja amit a kérdező.Tudod hogy képes rá?Úgy, hogy muszáj neki, mert senki nem csinálja meg helyette.A kérdező is pont így van vele.

Nekem a férjem kiveszi a részét ezekből, tehát nem panaszkodom.

Csak azt mondom, hogy ilyen nincs, hogy xy dologra nincs energia munka mellett.Olyan van csak, hogy valaki kib.szott lusta, vagy úgy van vele, hogy van egy balf.sz, aki majd megcsinálja helyette.

2023. ápr. 27. 20:26
 8/25 anonim ***** válasza:
94%
Miért félsz megmondani neki azt, amit a kommentedben szuperül leírtál? Tedd meg!
2023. ápr. 27. 20:30
 9/25 Ghgj ***** válasza:
40%

Nem tűnik fel, h le se sz.rja a kertet? :D Kérte ő tőled, hogy gondozd?

2-3 év vergődés, aztán úgyis különváltok, mert nem egyfajta emberek vagytok.

2023. ápr. 27. 20:33
 10/25 anonim ***** válasza:
33%

Jól teszi. anyámék csesztettek állandóan a gazolással... Azután fogtam lefüveztem a kertet, vettem egy robotfűnyírót és probléma megoldva. Állandóan tökéletes a kert. Magas ágyásban van pár fűszernövény, pont elég.

1 percet nem vagyok hajlandó gazolással tölteni az életemből. Feleslegesebb időtöltés mint magam a munka.

2023. ápr. 27. 20:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.